Laadpunten voor elektrisch vervoer

MD Service levert en installeert alle typen laadpunten voor elektrische en hybride auto’s: thuisladers, standaardladers en snelladers. Oplaadtijden variëren van 20 minuten tot 8 uur. We zijn verbonden aan vrijwel alle merklaadpunten die er in Nederland te koop zijn.

Steeds meer autobezitters kiezen voor een hybride of elektrische auto. In Nederland zijn er circa 73.235 geregistreerde hybride of elektrische auto’s. Met een laadpunt bevorder je elektrisch rijden. Het is een dienst aan werknemers en opdrachtgevers met elektrisch of hybride vervoer; die kunnen eenvoudig even ‘stekkeren’. Daarnaast draagt het bij aan de duurzaamheid van het bedrijf.

MD Service geeft merkonafhankelijk advies en helpt met de aanschaf en installatie. We zijn een van de eerste leveranciers en hebben veel kennis van laadpalen, daardoor kunnen we een goed advies geven. Je kunt zelfs kiezen voor laadpunten in je huisstijl. Wij plaatsten 80% van alle snellaadpalen in het land. MD Service biedt ook SmartGrid oplossingen: slimme meters die ervoor zorgen dat er alleen ’s avonds of ’s nachts wordt geladen.