Inbraakbeveiliging

Creëer preventie én verhoog de pakkans met betrouwbare inbraakbeveiliging voor je woning of bedrijfspand.

Pro-actief en servicegericht

Dankzij onze 24-uurs storingsdienst komt de veiligheid nooit in het gedrang.

Maatwerk is onze standaard

Ieder (bedrijfs)pand is uniek. Wij leveren totaaloplossingen voor een veilige woon- en werkomgeving, rekening houdend met je specifieke wensen.

BORG-E gecertificeerd

Wij zijn Borg-E gecertificeerd voor het installeren en onderhouden van alarminstallaties: vakkundig en volgens de geldende normen en richtlijnen.

Detecteer inbraak in een vroeg stadium

Met de inzet van een inbraakinstallatie kun je inbraken vroegtijdig detecteren en de opvolging meteen in gang zetten. Onze zichtbare en onzichtbare beveiligingsoplossingen zorgen ervoor dat ieders eigendom veilig is én blijft.
De kracht van de totaaloplossing van MD Service betaalt zich terug in de inbraakbeveiligingssystemen die wij bij onze klanten installeren. Dit doen wij middels:
 • Openstanddetectie
 • Ruimtelijke detectoren
 • Schildetectie
 • Buitendetectie
Onze systemen zorgen bij een inbraakdetectie meteen voor een doormelding, bijvoorbeeld naar een meldkamer of waarschuwingsadressen. Zo kun je direct tot actie overgaan als de buitenschil van de beveiliging doorbroken wordt en kan de indringer het pand niet ongezien betreden.

Garantie voor kwaliteit

Bij MD Service zijn we van mening dat we alleen een positie in de markt kunnen veroveren en behouden als de geleverde diensten van het hoogste niveau zijn. Naast dat onze diensten en producten voldoen aan het wettelijk en normatief kader, hanteren wij hoge eigen kwaliteitseisen, die aan de wensen van onze opdrachtgevers voldoen.
Axis
Milestone
MD Service
NEN inspecties

Over ons

MD Service is de totaaloplosser voor beveiligingstechniek. Onze kennis van elektrotechniek, IT & telecom en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Bij MD Service vind je echte specialisten met een hart voor techniek. Onze projectleiders denken gericht mee en vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers door in slimme totaaloplossingen. Met onze eigen ploeg aan technische specialisten installeren wij betrouwbare maatwerkoplossingen.

Wij vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers in veilige elektrotechnische installaties die voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Als KIWA-gecertificeerd installatiebedrijf en lid van Techniek Nederland installeren, onderhouden en inspecteren wij maatwerkoplossingen voor:

 • aannemers en ontwikkelaars
 • (semi-)overheid
 • het midden- en kleinbedrijf
 • en luxe woningbouw in het hoge segment

Risicoanalyse op maat

Bij de inbraakbeveiliging van MD Service beginnen we met het bepalen van de inbraakrisico’s van een pand en geven daarbij een risicoprofiel op maat. Op basis van deze risicoanalyse bepalen we welke beveiliging er minimaal nodig is voor een bedrijfspand of woning en denken we graag een stapje verder om de opdrachtgever volledig te ontzorgen. In een beveiligingsplan leggen we vast welke veiligheidsmaatregelen er genomen moeten worden om alle risico’s optimaal af te dekken.
Inbraakbeveiliging

Beveiligingsplan op maat

Risico-inventarisatie

In een bezoek op locatie inventariseren we de aanwezige en potentiële risico’s.

Beveiligingsplan

In het beveiligingsplan adviseren wij je over de vormen van beveiliging en houden we onder andere rekening met omgevingsfactoren.

Offerte

Onze beveiligingsspecialisten stellen een overzichtelijke offerte op maat op.

Installatie

Wij installeren de beveiligingsinstallatie volgens de meest recente kwaliteitseisen en richtlijnen.
Onderhoud aan technische installaties

Onderhoud en service

Het is belangrijk om periodiek onderhoud uit te voeren om ervoor te zorgen dat de systemen naar behoren functioneren en de veiligheid van de gebruikers gewaarborgd blijft. Bij MD Service nemen we dit onderhoud graag uit handen.
Onderhoudstaken die we onder andere uitvoeren zijn:
 • Systeemcontrole. Denk aan het testen van sensoren, sirenes en communicatieverbindingen.
 • Software-updates. Zo heeft het systeem altijd de nieuwste beveiligingspatches en functies.
 • Batterijvervanging. Ook bij stroomuitval blijft het systeem functioneren.
 • Fysieke inspectie. Het visueel inspecteren van bijvoorbeeld kabels, sensoren en bedieningspanelen

Als het op veiligheid aankomt, dan is het prettig om terug te kunnen vallen op een 24-uurs storingsdienst. Bij een storing is MD Service op ieder moment bereikbaar, waardoor je altijd verzekerd bent van een goed beveiligd pand.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik als afnemer dat ik te maken heb met een BORG-gecertificeerd bedrijf?

Potentiële klanten hebben een eigen onderzoeksplicht naar de achtergrond van dienstverleners. Op de website van het CCV staan alle gecertificeerde bedrijven.

Is BORG verplicht?

Nee, BORG is niet verplicht, maar wordt vaak wel door verzekeraars vereist om bijvoorbeeld een verzekering te kunnen afsluiten.

Is onderhoud verplicht?
De afnemer van de alarminstallatie is en blijft verantwoordelijk voor de bedrijfsvaardigheid van de alarminstallatie. Onderhoud is een middel om in de continue bedrijfsvaardigheid te voorzien. Wij kunnen als opdrachtgever adviseren over onderhoudsfrequenties op basis van de (onderhouds-) voorschriften van de fabrikant, leeftijd en conditie van de alarminstallatie en eventuele voorwaarden van verzekeraars.
Hoe weet je of je inbraakbeveiliging voldoet?

(Zichtbare) inbraakbeveiliging houdt inbrekers grotendeels buiten, maar daarnaast wil je ook op tijd gewaarschuwd worden.

Daarom is het belangrijk om van tevoren een beveiligingsplan op te stellen. Samen brengen we jullie behoefte op het gebied van veiligheid in kaart. MD Service adviseert je graag over welke vormen van inbraakbeveiliging nodig zijn.

Is het verplicht mijn inbraaksysteem te laten keuren

Het is niet verplicht, maar wel aan te raden, om een inbraaksysteem periodiek te keuren. MD Service kan deze periodieke keuring uitvoeren.