Cybersecurity

Bescherm je systemen, netwerken en bedrijfsdata tegen digitale aanvallen.

Cybersecurity voor ondernemers

Deze cyberaanvallen zijn meestal gericht op het openen, vergrendelen, wijzigen of vernietigen van gevoelige informatie of het onderbreken van de werkprocessen. Alle bedrijven en organisaties zijn een potentieel doelwit van cybercriminelen: overheden, grote en kleine bedrijven.

Naar verwachting zal cybercriminaliteit de komende jaren explosief toenemen. Dit komt omdat het voor cybercriminelen eenvoudiger wordt om op een steeds meer geavanceerde manier aan te vallen.

Cybersecurity is cruciaal voor organisaties. Een cyberaanval kan destructieve gevolgen hebben voor de organisatie. Zowel de cloud en de verbindingen ernaartoe als on-premise vragen dan ook om een modern en toekomstbestendig securitybeleid. Een beleid dat alle nieuwe verbindingen en opslagmogelijkheden zo goed mogelijk beschermt tegen cybercriminelen.

Een passende oplossing voor cybersecurity

Aveha workspace professionals, onderdeel van MD Service Groep, biedt een passende oplossing voor de grootste risico’s op het gebied van cybersecurity. We maken daarbij onderscheid tussen preventieve maatregelen, detectie en herstelmaatregelen.

Krijg inzicht in de security status van jouw IT omgeving

Als specialist op het gebied van cybersecurity beschermt Aveha workspace professionals systemen, netwerken, programma’s, gevoelige (bedrijfs)data tegen digitale aanvallen. Met de Aveha Security Scans op het gebied van Office 365, netwerk, server en/of werkstations en de Security Awareness test:

  • krijg je meer inzicht in de security status van jouw IT
  • weet je direct waar je in control bent en wat eventuele aandachtsgebieden zijn
  • worden de de gaten gevuld waar cybercriminelen misbruik van kunnen maken
  • heb je (weer) controle en regie over de informatiebeveiliging binnen het bedrijf

Aveha Security Scans & Awareness test

Nu we steeds meer en intensiever gebruik maken van internet, komen we ook vaker in aanraking met cybercrime. De media maakt vaak melding van beveiligingslekken en -inbreuken en deze trend brengt steeds meer bedrijven in gevaar. Is jouw organisatie voldoende bestand tegen de groeiende cybercrime?

Aveha

Is jouw organisatie voldoende bestand tegen de

groeiende cybercrime?

Office 365 scan

Bij de Office 365 scan controleren wij of de beveiligingsinstellingen goed staan ingesteld en of het voldoet aan de beveiligingsmaatregelen.

Netwerkscan

Wij controleren of je gebruik maakt van een veilig wifi netwerk en of de beveiliging van jullie interne- en externe netwerk optimaal is. Ook controleren wij of de hybride werkplekken goed zijn ingericht en of de huidige netwerkapparatuur up-to-date is.

Server scan

We onderzoeken of jullie beveiligingsmaatregelen voldoen en of er een correcte back-up inrichting is. Ook bekijken we of de Security software een update nodig heeft en- of de server van buitenaf bereikbaar is en goed beveiligd is.

Werkstation scan

Zijn de seperate werkstations optimaal beveiligd en is er een antivirus op de werkstations geïnstalleerd. Is alle software zoals Google Chrome, Adobe, Java & Microsoft Office up-to-date?

Aveha Awareness test

Hierbij testen wij de waakzaamheid van de organisatie op o.a. spam en phising mails door middel van maatwerk praktijktesten en verhelpen we dit met trainingen.

We geven een complete rapportage, zodat jullie volledig op de hoogte zijn van cyberrisico’s. Inclusief een advies om de pijnpunten op securitygebied binnen de organisatie te minimaliseren.

Aveha Awareness test
Aveha workspace professionals
Over Aveha

Over ons

MD Service is de totaaloplosser in IT & Telecom. Onze kennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Aveha workspace professionals is ruim 30 jaar geleden gestart en onderdeel van MD Service. Door de combinatie van deze ervaring en kennis zien wij wat organisaties nodig hebben bij het inrichten van hun digitale workspace.

Wij bieden de totaaloplossing voor de moderne werkplek: IT, IT networking, VoIP telefonie, printing, cybersecurity, camerabeveiliging (CCTV) en kantoorinrichting. Op maat gemaakte oplossingen, want iedere organisatie is uniek.

Of het nu gaat om een nieuwe printer installeren, de inrichting en beveiliging van thuiswerkplekken of een complete kantoorinrichting. Voor een eenmanszaak of een groter bedrijf met meerdere vestigingen. Van een huisarts tot een landelijke modeketen. Met onze ‘can do’- mentaliteit gaan we geen uitdaging uit de weg.