Audiovisueel

Met hoogwaardige audiovisuele oplossingen komen beeld, geluid en licht op een unieke manier samen. Door de feilloze integratie beheer je het complete audiovisuele systeem via één centraal punt.

Beeld en geluid van hoge kwaliteit

Een hoge beeldresolutie met geluid zoals geluid bedoeld is.

Bose Pro Partner & Dali dealer

Als dealer van Bose, Dali en URC bieden wij producten en advies op maat.

Totale integratie

Als totaaloplosser zorgen we voor een complete integratie van AV en denken we mee in domotica, elektrotechniek, beveiliging en IT.
Geef iedere boodschap de kracht die het verdient met een uitstekende audiovisuele installatie. Zo worden bedrijfspresentaties, muziek, films en andere audiovisuele belevingen beter ervaren.

Verbeterde klantervaring met audiovisuele ondersteuning

Blink uit met een bedrijfspresentatie of creëer de optimale klantervaring in een winkel of bedrijfsruimte met een audiovisuele installatie van MD Service. Onze AV-specialisten leveren en installeren een compleet programma aan audiovisuele systemen geheel naar wens. Denk aan een digitaal presentatiebord, een narrowcastingsysteem van LCD-schermen of een flatscreen televisie met een smart-device.
Bij ons kun je terecht voor audiovisuele prestaties van de hoogste kwaliteit. Dankzij de expertise van onze specialisten en de samenwerking met gerenommeerde merken als Bose, Bower & Wilkens, Revox en URC vertrouw je op een geavanceerde maatwerkoplossing.

Meer zien, meer horen en beter werken

Online vergaderen, maar toch het gevoel krijgen alsof alle deelnemers zich in dezelfde ruimte bevinden. Dat kan met de Bose Videobar VB1. Een videoconferentiesysteem dat een hoogstaande audiovisuele ervaring naar vergaderruimtes brengt. Als Bose Pro Partner levert MD Service professionele producten en service verstrekt door gekwalificeerde audiovisuele experts.

De audio- en videoverbinding in een vergaderruimte wordt in de meeste gevallen bewerkstelligd door slechts één USB-kabel. Dit brengt rust en oogt professioneel en opgeruimd. Met de audiovisuele installatie van MD Service is iedere deelnemer in de ruimte buitengewoon goed verstaanbaar tijdens het overleg.
Je bestuurt het geheel eenvoudig via een touchscreen of smart device. Zo pas je instellingen zoals het volume of de camerabesturing gemakkelijk aan.
Gira
Bose
Pur Sonic
URC
Over ons MD Service
NEN inspecties

Over ons

Onze kennis van elektrotechniek, IT & telecom en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.
Bij MD Service vind je echte specialisten met een hart voor techniek. Onze projectleiders denken gericht mee en vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers door in slimme totaaloplossingen. Met onze eigen ploeg aan technische specialisten installeren wij betrouwbare maatwerkoplossingen.
Wij vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers in veilige elektrotechnische installaties die voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Als KIWA-gecertificeerd installatiebedrijf en lid van Techniek Nederland installeren, onderhouden en inspecteren wij maatwerkoplossingen voor:
  • aannemers en ontwikkelaars
  • (semi-)overheid
  • het midden- en kleinbedrijf
  • en luxe woningbouw in het hoge segment

Presentatiesystemen

Bij MD Service zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van presentatiesystemen. Met dit audiovisuele systeem kan iedere vorm van informatie op een unieke manier gepresenteerd worden: van een standaard oplossing met een projector en scherm tot een uitgebreide opstelling met surround sound en een full-HD LCD-scherm voor de boardroom.
Onze specialisten hechten veel waarde aan maatwerk: de klantwens staat altijd centraal. We zorgen dat in iedere situatie het beeld en geluid optimaal op elkaar zijn afgestemd. Zo kun je altijd professioneel voor de dag komen met een presentatiesysteem op maat.
Presentatiesystemen
Audiovisueel Bose Soundbar

Totale AV-integratie

Onze projectleiders denken graag mee in een totaaloplossing om het comfort in het bedrijfspand of de woning te verhogen. Met een dienstenpakket op het gebied van audiovisueel, domotica, beveiliging, elektrotechniek en IT onder één dak zorgen onze specialisten voor een naadloze installatie en integratie van alle systemen. Je kunt erop vertrouwen dat we je wensen en behoeften perfect afstemmen met producten op maat.