Support

Met onze ‘can do’- mentaliteit gaan we geen uitdaging uit de weg.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze supportmedewerkers staan elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur voor je klaar om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden op ons telefoonnummer 010-2466000.

Liever mailen? O
nze supportmedewerkers zijn ook te benaderen via: support@aveha.com

Aveha
Microsoft Partner
Milestone
Axis
Xelion
Aveha workspace professionals
Over Aveha

Over ons

MD Service is de totaaloplosser in IT & Telecom. Onze kennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Aveha workspace professionals is ruim 30 jaar geleden gestart en onderdeel van MD Service. Door de combinatie van deze ervaring en kennis zien wij wat organisaties nodig hebben bij het inrichten van hun digitale workspace.

Wij bieden de totaaloplossing voor de moderne werkplek: IT, IT networking, VoIP telefonie, printing, cybersecurity, camerabeveiliging (CCTV) en kantoorinrichting. Op maat gemaakte oplossingen, want iedere organisatie is uniek.

Of het nu gaat om een nieuwe printer installeren, de inrichting en beveiliging van thuiswerkplekken of een complete kantoorinrichting. Voor een eenmanszaak of een groter bedrijf met meerdere vestigingen. Van een huisarts tot een landelijke modeketen. Met onze ‘can do’- mentaliteit gaan we geen uitdaging uit de weg.

24 uur per dag bereikbaar

Voor zaken die buiten de reguliere werktijden gesignaleerd worden en niet kunnen wachten, kunnen onze klanten terecht bij onze storingsdienst.

Die is 24 uur per dag bereikbaar en te bereiken via het keuzemenu op ons telefoonnummer: 010-2466000.

Over Aveha

Supporttool

Soms is het noodzakelijk of handig om met jou mee te kijken op jouw beeldscherm. Wij hebben hiervoor een supporttool beschikbaar, die kan downloaden.

Supporttool_Aveha