Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen begint bij onze mensen. We hebben bij MD Service oog voor elkaar en voor het milieu. Veel van onze medewerkers hebben een elektrische bedrijfsauto, er staan diverse laadpalen op het parkeerterrein en voor de energievoorziening van het bedrijfspand wordt gebruik gemaakt van op het dak geplaatste PV-panelen en een warmtepomp.  Daaraast creëren we graag een fijne en veilige werkomgeving,  organiseren we leuke uitjes, dragen we met trots het Goed Hart Keurmerk en steunen we als MD-team het goede doel tijdens de Rotary Bike Challenge. Bij MD Service hebben we aandacht voor mens en mileu.

Ook van onze leveranciers verwachten wij dat zij duurzame producten leveren. Daarbij kopen we zoveel mogelijk lokaal in en laten naast prijs, kwaliteit en levertijd ook milieu- en sociale aspecten meewegen.

Vooroplopen in duurzaamheid

Wist je dat wij ervoor zorgen dat Nederland Europees koploper werd door laadstations voor elektrische auto’s te plaatsen? Samen met onze partners Fastned, Allego, Tango en Blue Current staat de teller al op meer dan 100 laadstations door het hele land.

Waar andere Europese landen achterblijven in de realisatie van laadstations voor elektrische auto’s, kent Nederland een landelijk dekkend netwerk dankzij onze technische kennis. Dat maakt ons trots. Door de jaren heen hebben wij gezien dat een duurzame oplossing, onderaan de streep, altijd de beste keuze is.

Onze techniek maakt het verschil

Onze elektrotechnische installaties dragen bij aan het verduurzamen van een gebouw door het gebruik van energie efficiënte technologieën. Dit kan variëren van ledverlichting, zonnepanelen, slimme thermostaten, schakelaars, intelligente meters en meer.

Al deze technologieën helpen bij het verminderen van het energieverbruik, wat leidt tot een lagere energierekening voor de eigenaar, evenals een lagere uitstoot van schadelijke stoffen. Ook is er de mogelijkheid dat de technologie wordt gebruikt om energie op te slaan, wat resulteert in een lagere belasting op het elektriciteitsnetwerk en een vermindering van de impact op het milieu.

Over ons MD Service
Onderhoud aan technische installaties

Over ons

Onze kennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, IT & telecom en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Bij MD Service vind je echte specialisten met een hart voor techniek. Onze projectleiders denken gericht mee en vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers door in slimme totaaloplossingen. Met onze eigen ploeg aan technische specialisten installeren wij betrouwbare maatwerkoplossingen.

Wij vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers in veilige elektrotechnische installaties die voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Als KIWA-gecertificeerd installatiebedrijf en lid van Techniek Nederland installeren, onderhouden en inspecteren wij maatwerkoplossingen voor:

  • aannemers en ontwikkelaars
  • (semi-)overheid
  • het midden- en kleinbedrijf
  • en luxe woningbouw in het hoge segment

Zorg voor onze mensen

Onze technische specialisten en collega’s op kantoor maken dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Om die reden vinden wij het heel normaal om goed te zorgen voor ons personeel.

Een goede relatie tussen werknemer en werkgever is voor ons de succesformule gebleken. Dit zie je terug in het aantal medewerkers dat al meer dan 5 jaar met veel plezier bij MD Service werkt.

Wij leiden nieuw talent op als Erkend Leerbedrijf én zorgen dat onze technische specialisten altijd VCA-gecertificeerd zijn.

Erkent leerbedrijf
MD Service pand

Ons bedrijfspand

Als elektrotechnisch installateur is ons nieuwe bedrijfspand in Moordrecht een schoolvoorbeeld van een duurzaam bedrijfspand.

Om onze klanten zoveel mogelijk verschillende disciplines van onze dienstverlening en onze producten te kunnen tonen, hebben wij al deze facetten in ons pand verwerkt.

In ons pand kunnen wij u alles op het gebied van datanetwerken, telefooncentrales, inbraak-, camera- of brandbeveiliging en domoticasystemen demonstreren. Daarnaast bevat de showroom veel oplossingen op het gebied van beeld- en geluidsystemen.