Elektrotechniek

Met onze elektrotechnische installatie als kloppend hart in een (bedrijfs-)pand waarborgen wij de continuïteit.

Wij installeren betrouwbare elektrotechnische installaties. Vakkundig, veilig en snel.

Elektrotechniek

Verlichting

Laadpunten

Zonnepanelen

Service en onderhoud

Eén aanspreekpunt voor elektrotechniek

MD Service is het aanspreekpunt voor alle elektrotechniek. Dankzij onze technische kennis kunnen opdrachtgevers erop vertrouwen dat onze adviezen, installaties en onderhoudsdiensten bijdragen aan het woon- en werkcomfort.

Elektriciteit is een essentieel onderdeel bij alle bedrijfsprocessen. Van productie tot telefonische bereikbaarheid, bij alles is elektra nodig. De elektrotechnische installaties zorgen ervoor dat stroom, elektriciteit en verlichting doet wat het moet doen.

Wij verzorgen de complete licht- en krachtinstallatie: groepenkasten, bekabeling, stroom- en lichtpunten, armaturen en schakelaars.

Kernwaarden

Innovatief

We lopen voorop in laadpunten voor elektrisch vervoer en domotica

Gespecialiseerde en allround monteurs

Voor iedere opdracht de juiste vakkundige monteur

Diepgaande technische kennis

Als het ingewikkeld wordt bellen ze ons

Flexibel

Van stopcontact tot compleet bedrijfspand

MD Service
Elektrotechniek

Over ons

MD Service is de totaaloplosser voor alle E-techniek. Onze kennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, IT & telecom en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Bij MD Service vind je echte specialisten met een hart voor techniek. Onze projectleiders denken gericht mee en vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers door in slimme totaaloplossingen. Met onze eigen ploeg aan technisch specialisten installeren wij betrouwbare maatwerkoplossingen.

Wij vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers in veilige elektrotechnische installaties die voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Als KIWA-gecertificeerd installatiebedrijf en lid van Techniek Nederland installeren, onderhouden en inspecteren wij maatwerkoplossingen voor:
  • aannemers en ontwikkelaars
  • (semi-)overheid
  • bedrijfsleven
  • en luxe woningbouw in het hoge segment
VCA
BRL 6000

Besparen op energiekosten

Ondernemers spelen in op de energietransitie door hun bedrijven te verduurzamen. Wij dragen hieraan bij door bijvoorbeeld TL-verlichting door ledverlichting te vervangen met slimme aanwezigheidsdetectie en daglichtregeling.

Daarbij stijgt de vraag naar laadpunten voor elektrische auto’s alsmaar door. Nederland beschikt inmiddels over de hoogste laaddichtheid van Europa. MD Service is als officieel partner van Blue Current betrokken bij de transitie naar het elektrisch rijden.

Werkwijze

Aanvraag

Advies

Offerte

Installatie

Oplevering

Energieneutraal bouwen

Duurzaamheid en klimaatneutraal bouwen zijn twee thema’s die een belangrijke rol vervullen in de bouwsector.

Als totaalpartner werken wij aan een beter klimaat door in te spelen op de veranderende energiebehoefte en gebruiken wij onze technische kennis om hier een bijdrage aan te leveren.

MD Service pand

Elektrotechnisch installatiebedrijf Moordrecht

MD Service is als elektrotechnisch installatiebedrijf werkzaam in een grote straal rondom Gouda, Zoetermeer en Rotterdam. Met ons centraal gelegen hoofdkantoor in het Zuid-Hollandse Moordrecht werken wij in opdracht van aannemers en ontwikkelaars, (semi-) overheid en het MKB.

‘Als totaaloplosser helpen wij graag met het uitvoeren van een SCIOS Scope inspectie die voldoet aan de eisen van de Arbowet én aan die van de verzekeraar!’

Periodieke inspectie

Overheid en verzekeringsmaatschappijen stellen strenge eisen aan elektrotechnische installaties. Periodieke inspecties zijn van belang om de installaties in uitstekende staat te houden en een veilige werkomgeving te waarborgen.

Als totaaloplosser helpen we graag met het verzorgen van NEN 3140 inspecties volgens SCIOS scope 8, 9 of 10. SCIOS Scope inspecties keuren de kwaliteit en veiligheid van de elektrotechnische installaties. Met deze inspecties toon je aan dat de installaties zowel aan de eisen van de Arbowet als de verzekeraar voldoen. Zo krijg je inzicht in de risico’s en sta je garant voor een veilige bedrijfsvoering.
NEN inspecties

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag.