Modern Workplace

De gehele Modern Workplace begint online met een werkplek waar je altijd en overal bij kunt. Ervaar de voordelen van werkplekoplossingen als Microsoft 365 , VoIP en Microsoft teams.

microsoft [#150]Created with Sketch.

Microsoft 365

Werkplek online

VoIP telefonie

Microsoft Teams

Werk slimmer, veiliger en flexibeler

De Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

Hierdoor wordt er slimmer gewerkt en de productiviteit, wendbaarheid en snelheid van de organisatie verbeterd. Aveha workspace professionals geeft advies over de beste inrichting van jouw Modern Workplace, levert de licenties, abonnementen én kan service verlenen bij het gebruik ervan.

Wij bieden een Modern Workspace welke je uiterst flexibel maakt, ideaal voor thuiswerken, onderweg of bijvoorbeeld bij een klant.
Wel zorgt het voor een aantal nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid & compliancy. Want hoe zorg je voor optimale controle bij gebruik van mobiele apparaten? Hoe beveilig je gevoelige bedrijfsgegevens?

Ook op het gebied van veiligheid & compliancy kan Aveha workspace professionals, onderdeel van MD Service, adviseren en de juiste oplossingen bieden.

We zorgen ervoor dat je relevant blijft in een dynamische en competitieve markt. Hieronder vind je op welke manieren wij jouw Modern Workplace kunnen inrichten.

Microsoft
Microsoft Teams
Microsoft Partner
Modern workplace
Cloudwerkplek

De moderne cloud werkplek altijd en overal bereikbaar

De vaste werkplek is niet langer de standaard. Veel bedrijven kiezen voortaan voor flexibele en digitale werkplekoplossingen. Het resultaat hiervan is dat:

  • Werknemers zo efficiënter, productiever, veiliger en flexibeler kunnen (samen)werken;
  • De internetveiligheid is gewaarborgd;
  • Organisaties de volledige controle behouden over eigen data.

Welke stappen zetten om een moderne werkplek te verwezenlijken?
Aveha workspace professionals helpt je graag en biedt daarom de volgende cloud pakketten. Naar eigen wens uit te breiden met bijvoorbeeld digitale telefonie, extra GB online Back-up en Microsoft programma’s. We kijken graag mee wat het beste past bij jullie organisatie en beantwoorden al je vragen.

Kies een Cloudpakket

1

Pakket voor 2 gebruikers

Windows server met beveiliging, snelle werkomgeving, 100 GB online back-up, 2 factor authenticatie (2FA) en altijd een up-to-date server dankzij onderhoud.
2

Pakket voor 3-4 gebruikers

Windows server met beveiliging, snelle werkomgeving, 100 GB online back-up, 2 factor authenticatie (2FA) en altijd een up-to-date server dankzij onderhoud.
3

Pakket voor 5-9 gebruikers

Windows server met beveiliging, snelle werkomgeving, 200 GB online back-up, 2 factor authenticatie (2FA) en altijd een up-to-date server dankzij onderhoud.
4

Pakket maatwerk

Iedere organisatie heeft andere wensen. We kijken graag samen welke oplossing het beste past.
Aveha workspace professionals
Over Aveha

Over ons

MD Service is de totaaloplosser in IT & Telecom. Onze kennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Aveha workspace professionals is ruim 30 jaar geleden gestart en onderdeel van MD Service. Door de combinatie van deze ervaring en kennis zien wij wat organisaties nodig hebben bij het inrichten van hun digitale workspace.

Wij bieden de totaaloplossing voor de moderne werkplek: IT, IT networking, VoIP telefonie, printing, cybersecurity, camerabeveiliging (CCTV) en kantoorinrichting. Op maat gemaakte oplossingen, want iedere organisatie is uniek.

Of het nu gaat om een nieuwe printer installeren, de inrichting en beveiliging van thuiswerkplekken of een complete kantoorinrichting. Voor een eenmanszaak of een groter bedrijf met meerdere vestigingen. Van een huisarts tot een landelijke modeketen. Met onze ‘can do’- mentaliteit gaan we geen uitdaging uit de weg.