Werkplek online

‘Werken in de cloud’ ook wel je online werkplek genoemd.

Wat is werkplek online?

Werkplek online wordt ook vaak ‘werken in de cloud’ genoemd. Het betekent dat u altijd en overal toegang heeft tot de software en documenten die u in het dagelijks werk nodig heeft. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internetverbinding. U logt hierop in met een wachtwoord, eventueel met een twee-stap verificatie via bijvoorbeeld uw telefoon.

Werken in de cloud is inmiddels een begrip en kan uw organisatie veel voordelen bieden. Denk aan lage investeringen, het is gemakkelijk om op of af te schalen qua gebruiker en het biedt een optimale performance en beveiliging.

Wat kan Aveha voor u betekenen?

Bij Aveha zijn wij van mening dat onze klanten gebaat zijn bij een advies dat naadloos aansluit bij hun situatie. Wij bieden private cloud oplossingen. Met een private cloud kunnen u en uw onderneming veilig werken in een beveiligde omgeving, speciaal ontwikkeld, ingericht en onderhouden voor úw onderneming. Kortom een maatwerk oplossing waarop wij uw eigen bedrijfsapplicaties kunnen installeren.

Aveha zorgt ervoor dat uw online Werkplek de beste beveiliging tegen spam- en virusaanvallen heeft. Dit doen wij middels Datal Loss Prevention en e-mail encryptie. Data Loss Prevention is een set van tools en processen die ervoor zorgen dat gevoelige bedrijfsinformatie, zoals persoonlijk identificeerbare informatie en financiële gegevens, beschermd is tegen datalekken. E-mail encryptie, ook wel e-mailversleuteling, is versleuteling van e-mailberichten om te voorkomen dat de inhoud wordt gelezen door anderen dan de beoogde ontvangers. Daarnaast worden e-mails ook gearchiveerd buiten de Microsoft Cloud, daarmee voldoet u aan alle zakelijke en wettelijke eisen omtrent het bewaren van e-mailverkeer.

Hieronder vindt u op welke manieren wij uw Modern Workplace kunnen inrichten.

Aveha
Over Aveha

Over ons

MD Service is de totaaloplosser in IT & Telecom. Onze kennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Aveha workspace professionals is ruim 30 jaar geleden gestart en onderdeel van MD Service. Door de combinatie van deze ervaring en kennis zien wij wat organisaties nodig hebben bij het inrichten van hun digitale workspace.

Wij bieden de totaaloplossing voor de moderne werkplek: IT, IT networking, VoIP telefonie, cybersecurity, camerabeveiliging (CCTV), printing en kantoorinrichting. Op maat gemaakte oplossingen, want iedere organisatie is uniek.

Of het nu gaat om een nieuwe printer installeren, de inrichting en beveiliging van thuiswerkplekken of een complete kantoorinrichting. Voor een eenmanszaak of een groter bedrijf met meerdere vestigingen. Van een huisarts tot een landelijke modeketen. Met onze ‘can do’- mentaliteit gaan we geen uitdaging uit de weg.