Camerabewaking

Camera’s registreren wat er in en rond het pand gebeurt. Zo kun je tijdig ingrijpen bij calamiteiten en kunnen zichtbare camerabewakingssystemen potentiële indringers afschrikken.

Continu toezicht

Je houdt je terrein, bedrijfspand of woning nauwlettend in de gaten via de continue camerabewaking.

Maatwerk is onze standaard

Veiligheid is een groot goed. Onze vakkundige specialisten denken mee in maatwerkoplossingen om ieder pand van een optimale beveiliging te voorzien.

Bevorder de opsporing

Door camerabeveiliging vereenvoudig je de opsporing van indringers of diefstal.

Rust door camerabewaking

Met camerabewaking kun je je pand of woning met een veilig gevoel achterlaten. Je bekijkt op ieder gewenst moment wat er in het pand gebeurt en je signaleert direct wanneer er een ongewenste situatie plaatsvindt. Dat verhoogt de gemoedsrust en draagt bij aan een effectieve beveiliging.
De camera’s registreren alle bewegingen rondom het pand en slaan deze beelden veilig op. Via een smart device bedien je de camerasystemen geheel naar wens. Eenvoudig en op afstand.
MD Service is erkend partner van Axis en Milestone, wereldwijde marktleiders op het gebied van netwerkcamera’s. Je kunt dus elk moment vertrouwen op een uitzonderlijke bewaking.
Axis partner
Milestone
Over ons MD Service
NEN inspecties

Over ons

MD Service is de totaaloplosser voor alle e-techniek. Onze kennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, IT & telecom en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Bij MD Service vind je echte specialisten met een hart voor techniek. Onze projectleiders denken gericht mee en vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers door in slimme totaaloplossingen. Met onze eigen ploeg van technisch specialisten installeren wij betrouwbare maatwerkoplossingen.

Wij vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers in veilige elektrotechnische installaties die voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Als KIWA-gecertificeerd installatiebedrijf en lid van Techniek Nederland installeren, onderhouden en inspecteren wij maatwerkoplossingen voor:

  • aannemers en ontwikkelaars
  • (semi-)overheid
  • bedrijfsleven
  • en luxe woningbouw in het hoge segment

Slimme camerabewaking

Slimme camerabewaking verwijst naar het gebruik van geavanceerde technologieën om beveiligingscamera’s slimmer te maken en te automatiseren.

Dit kan bijvoorbeeld door het combineren van videobeelden met gegevens van andere sensoren, zoals aan bewegings- en geluidssensoren. Zo krijg je een beter inzicht in wat er gebeurt rondom een woning of bedrijfspand.

Met slimme camerabewaking kun je de reactietijd bij incidenten verkorten. Het systeem kan verdachte activiteiten detecteren en kan onmiddellijk melding maken bij de beveiligingsdienst.

CCTV_draadloos
CCTV_inbraakbeveiliging

Combineer met inbraakbeveiliging

Camerabewaking is een zinvolle aanvulling op de inbraakbeveiliging van een bedrijfspand of woning. Is er een verdachte beweging gedetecteerd via de alarminstallatie, dan beoordeel je de situatie meteen via de camerabewaking.

Onze technische specialisten denken mee in een geïntegreerde installatie van camerabewaking en inbraakbeveiligingssystemen. MD Service is een BORG-E gecertificeerd leverancier van alarminstallaties. We hanteren hoge kwaliteitseisen voor al onze installaties en zetten graag een stap extra om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen bij de beveiliging van het pand.