Beveiligings-
techniek

Het beveiligen van een pand vraagt om vakkennis en een innovatieve aanpak. Met de beveiligingstechniek van MD Service kies je voor een veilige woon- en werkomgeving.

Inbraakbeveiliging

Brandbeveiliging

Noodverlichting

Camerabewaking

Toegangscontrole

Certificeringen

Service en onderhoud

Beveiligingsoplossingen voor vroege detectie van brand en inbraak

Ieder pand heeft eigen knelpunten. Aan ons de taak om de risico’s van een pand en de inboedel te inventariseren. Bij de inbraakinstallatie leggen we dit vast in een beveiligingsplan en bij de brandmeldinstallatie in een Programma van Eisen. Beiden worden op maat gemaakt voor de specifieke situatie.
Op basis van deze risico’s bepalen we welke beveiliging er nodig is in een pand. Door meerdere disciplines te combineren zorgen we dat je pand optimaal beschermd is tegen criminaliteit en voor preventie van, beheersing en ontruiming bij brand. Zo creëren we een zo veilig mogelijke werkomgeving voor het personeel.
Een goede beveiligingsinstallatie voldoet aan de:
 • Wensen en behoeften van de opdrachtgever;
 • Laatste wet- en regelgeving;
 • Eisen van de verzekering;
 • Nieuwste innovaties op het gebied van beveiliging.
Axis
Milestone

Kernwaarden

Innovatief

We lopen voorop in laadpunten voor elektrisch vervoer en domotica

Gespecialiseerde en allround monteurs

Voor iedere opdracht de juiste vakkundige monteur

Diepgaande technische kennis

Als het ingewikkeld wordt bellen ze ons

Flexibel

Van stopcontact tot compleet bedrijfspand

MD Service
NEN inspecties

Over ons

MD Service is de totaaloplosser op gebied van beveiligingstechniek. Onze kennis van elektrotechniek, IT & Telecom en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Bij MD Service vind je echte specialisten met een hart voor techniek. Onze projectleiders denken gericht mee en vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers door in slimme totaaloplossingen. Met onze eigen ploeg van technisch specialisten installeren wij betrouwbare maatwerkoplossingen.

Wij vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers in beveiligingstechniek, brand- en alarminstallaties die voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Als KIWA-gecertificeerd installatiebedrijf en lid van Techniek Nederland installeren, onderhouden en inspecteren wij maatwerkoplossingen voor:

 • aannemers en ontwikkelaars
 • (semi-)overheid
 • bedrijfsleven
 • en luxe woningbouw in het hoge segment
VCA
Brandmeldinstallatie onderhoud
Brandmeldinstallatie installateur
Technisch beveiligingsbedrijf
BRL 6000

Totaaloplosser in beveiligingstechniek

Onze vakkundige specialisten ontzorgen in een unieke beveiligingsoplossing, die voldoet aan de specifieke situatie van een pand. Bij MD Service zijn we expert in brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, noodverlichting, camerabewaking en toegangscontrole.
Door deze systemen optimaal te integreren, verminderen we de risico’s aanzienlijk en kunnen we echt het verschil maken in de beveiliging van je pand.
Beveiligingstechniek_beveiliging van woning en bedrijf

BORG-E en BMI gecertificeerd installatiebedrijf Moordrecht

MD Service mag zich met trots een BORG-gecertificeerd installateur noemen. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen en richtlijnen die zijn opgesteld door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). We hebben dus de juiste expertise in huis om elektronische beveiligingssystemen op een professionele en betrouwbare manier te installeren en te onderhouden.
Daarnaast zijn wij gecertificeerd in het installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties volgens de NEN2535 en de NEN2654. Deze normen hebben betrekking op de brandveiligheid in gebouwen. Een door MD Service geïnstalleerde en/of onderhouden brandmeldinstallatie voldoet aan de geldende normen en draagt daarmee bij aan de brandveiligheid in een gebouw. Zo waarborgen we de veiligheid van personen en eigendommen.

Betrouwbaar en aantoonbaar veilig

Als erkend installateur in diverse vakgebieden mogen onze klanten erop vertrouwen dat al onze producten, installaties en het onderhoud voldoen aan alle gestelde eisen.
MD Service is gecertificeerd op het gebied van:
 • Borg Elektronisch beveiligingsbedrijf (Inbraak)
 • BMI Installeren (Brandmeld)
 • BMI Onderhouden (Brandmeld)
 • BMI/OAI Installeren (Brandmeld en Ontruiming)
 • BRL6000 (ontwerp en aanleg van installaties)
 • VCA/VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu)
Ieder jaar worden wij geaudit door de certificeringsinstantie KIWA. Zij beoordeelt of wij nog steeds voldoen aan alle eisen en voorziet ons van de nieuwste certificaten. Ook zorgen we ervoor dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen door het volgen van cursussen en trainingen.
Beveiligingstechniek_gecertificeerd

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Pim