Beveiligingstechniek

Je mensen en eigendommen wil je goed beveiligd hebben. MD Service levert daarvoor diverse beveiligingssystemen, zoals inbraak- en brandmeldsystemen en diverse vormen van elektronische bewaking, waaronder camerabewaking en toegangscontrole. Per situatie werken wij een voorstel uit dat aan je eisen en randvoorwaarden voldoet. Wij verzorgen advies, installatie, een heldere gebruikersinstructie, periodiek onderhoud en meldkamerdiensten.

Inbraakbeveiliging

Een inbraaksysteem houdt iedereen buiten de deur die niets in het pand te zoeken heeft. Inbraak komt helaas maar al te vaak voor. De beveiligingssystemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer, wanneer er een inbraakpoging gedaan wordt krijgen zij gelijk een signaal. Onze specialiteit is het beveiligen van alle soorten panden. Wij adviseren, ontwerpen en installeren complete inbraakbeveiligingssystemen. MD Service is een BORG Technisch beveiligingsbedrijf.

Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie waarschuwt wanneer er rookontwikkeling of brand is. MD Service richt brandmeldsystemen in die voldoen aan de bouwvergunning en goedgekeurd zijn door de brandweer. We stellen een Programma van Eisen (PvE) op, maken tekeningen en kostenramingen, plaatsen, beheren en onderhouden het systeem. MD Service is een NCP-erkend installatie- en onderhoudsbedrijf Brandmeldinstallaties.

Camerabewaking

Camerabewaking is een aanvulling op de inbraakbeveiliging. Alleen al door de preventieve werking ervan draagt een camerasysteem bij aan de veiligheid van mensen en eigendommen. De camera registreert alle bewegingen rondom en in het pand en slaat ze op. Camerasystemen zijn naar wens op afstand via internet of smartphone te bedienen. Ook gezichtsherkenning, kentekenregistratie en toegangscontrole behoren tot de mogelijkheden. MD Service is erkend partner van Axis, de wereldwijde marktleider op het gebied van netwerkvideo.

Toegangscontrole

Met toegangscontrole weet je zeker dat er alleen mensen het bedrijf of pand binnenkomen die welkom zijn. Wij bieden een keuze uit veel systemen: een intercomsysteem met deurbediener, een entree beveiligd met magneetkaart of pincode, kentekenregistratie en gezichtsherkenning.

Beveiligingsscan

Werken er maximaal 50 medewerkers binnen het bedrijf? Dan kun je een beveiligingsscan laten uitvoeren. Een onafhankelijk beveiligingsexpert brengt dan in maximaal 1,5 uur alle veiligheidsrisico’s in kaart en adviseert over maatregelen om de veiligheid in en om het bedrijf te vergroten. De overheid vergoedt deze scan tot een maximum van € 300. Voer je ook echt maatregelen door? Dan steunt de overheid je met de subsidieregeling Veiligheid Kleine Bedrijven en krijg je de helft van de kosten vergoed, met een maximum van € 700.