Bouwvak 2018

Ook dit jaar is MD Service tijdens de bouwvak open! De bezetting is van 23 juli t/m 17 augustus iets kleiner, maar geen zorgen: we zijn er!


Lees meer

Merkbaar werk dat je niet ziet

’s Ochtends opstaan in een opgewarmd huis. Met één druk op de knop de televisie aanzetten en de lichten dimmen als je een film gaat kijken. En een zonwering die automatisch naar beneden gaat als de zon begint te schijnen. Het kan allemaal met domotica.


Lees meer

Complete verbouwing bij Uitzendbureau Ruimbaan Gouda

Onlangs heeft MD Service bij Uitzendbureau Ruimbaan in Gouda een volledige elektrotechnische verbouwing verzorgd. Het was een mooie klus die zo’n zes weken in beslag nam.


Lees meer

Beperkt bereikbaar in de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie – van 25 december tot en met 1 januari – is het kantoor van MD Service gesloten. In geval van nood is onze storingsdienst wel bereikbaar. Vanaf 2 januari zijn wij weer bereikbaar zoals u van ons gewend bent.


Lees meer

Open huis villa’s in Rotterdam

Zaterdag 25 november organiseert villabouwbedrijf Mattone een Open Huis bij drie villa’s die zij gebouwd hebben. De drie woningen liggen aan de Reinier Rondhorstdijk in Rotterdam Nesselande (Waterwijk). MD Service zorgde ervoor dat de drie villa’s voorzien zijn van alle gemakken.


Lees meer

Zorgen voor een brandveilig Philadelphia

Jaarlijks verzorgt MD in opdracht van Habeko Wonen het nodige onderhoud voor zorginstelling Philadelphia in Hazerswoude. In samenwerking met ons certificeringsbureau lopen we het hele pand na en kijken we welke onderdelen we moeten vervangen of kunnen verbeteren. Dit jaar vergrootten we de brandveiligheid voor de vestiging in Hazerswoude.


Lees meer

Verbouwing uitzendbureau Ruimbaan tijdens kantooruren

Tijdens de verbouwing van Uitzendbureau Ruimbaan in Rotterdam zorgde MD Service onder andere voor een juiste terugplaatsing van alle bekabeling in het plafond. Bijzonder bij dit project is dat de verbouwing tijdens kantooruren verliep en de medewerkers van uitzendbureau Ruimbaan gewoon door konden werken.


Lees meer

Hoera! MD bestaat 12,5 jaar

12,5 jaar geleden begon MD Service als project op de zolderkamer. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een besloten vennootschap met een heel team van medewerkers. Ter ere van ons 12,5 jarig jubileum duiken we terug de geschiedenis in.


Lees meer

Flexibele installaties voor kantorencomplex Crabethstraat Gouda

Het bedrijfsverzamelgebouw in de Crabethstraat in Gouda wordt dit jaar in meerdere fases opgeknapt. MD Service neemt de elektronische installaties voor haar rekening.


Lees meer

Bouwvak 2017

Ook dit jaar is MD Service tijdens de Bouwvak open! De bezetting is van 17 juli t/m 11 augustus iets kleiner, maar geen zorgen: we zijn er!


Lees meer

Totaalpakket voor nieuwbouwwoningen

Niet alleen bedrijven, ook veel particulieren schakelen de hulp van MD Service in bij het leveren en monteren van elektrische installaties, domotica en meer. Binnenkort gaan de monteurs van MD Service aan de slag in diverse nieuwbouwwoningen in Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk, Driebruggen, Den Haag en Rotterdam.


Lees meer

Duurzame energie in Heerlen

De gemeente Heerlen heeft de eerste mijnwaterenergiecentrale ter wereld. Diverse woningen, kantoren en gebouwen in Heerlen krijgen hun warmte en koelte uit het mijnwaternetwerk. Wij mochten de elektrische installaties in diverse techniekruimten aanleggen.


Lees meer

Nieuw afvalbrengstation in Spijkenisse

Afgelopen maart is er in Spijkenisse een nieuw afvalstation geopend. In opdracht van Van der Werff Infra heeft MD Service de bekabeling voor de algemene verlichting en camera’s verzorgd, de perscontainers en gemalen aangesloten en alle verlichting geleverd en gemonteerd.


Lees meer

Wekelijkse service voor Serviceflats Driehoorne

Onderhoudsrondes en storingen? Die pakt MD Service altijd snel op voor Stichting Bouw en Beheer Service-Flats. Wekelijks gaan de monteurs op de twee locaties van serviceflats Driehoorne in Alphen aan den Rijn langs voor onderhoudsklussen en om storingen op te lossen.


Lees meer

Domotica voor nieuwbouwvilla in Boskoop

Wonen in een grote vrijstaande woning? Dat is een droom op zich. Maar het wordt nog beter met domotica. MD Service is momenteel bezig met de engineering van verschillende installaties gekoppeld aan domotica in een nieuwbouwvilla in Boskoop.


Lees meer

Stijgende vraag naar domotica

’s Ochtends opstaan in een opgewarmd huis. Met één druk op de knop de televisie aanzetten en de lichten dimmen als je een film gaat kijken. En een zonwering die automatisch naar beneden gaat als de zon begint te schijnen. Het kan allemaal met domotica.


Lees meer

MD Service legt elektra aan op nieuwe locatie Grant Thornton in Woerden

Afgelopen 28 november verhuisde accountancy- en advieskantoor Grant Thornton binnen Woerden naar een kantoor aan de Middellandse Zee 15a. Via Den Hertog Workspace Development realiseerde MD Service de aanleg van elektra op deze nieuwe locatie.


Lees meer

Beperkt bereikbaar in de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie – van 26 december tot en met 6 januari – is het kantoor van MD Service gesloten. In geval van nood is ons storingsnummer wel bereikbaar.


Lees meer

MD Service verzorgt elektra eerste binnenstedelijke Fastned station

MD Service heeft de complete elektra van de allereerste binnenstedelijke Fastned locatie in Nederland verzorgd. Het snellaadstation in Den Haag is 1 december 2016 geopend. Eigenaren van alle typen elektrische auto’s kunnen hier nu snel hun accu opladen.


Lees meer

Klant review: ‘De monteurs denken écht met je mee’

Jan en Monique Verheul verhuisden in september naar hun nieuwe woning in Alphen aan den Rijn. Ze besloten het complete huis te strippen, maar moesten ook vlot uit hun oude woning vertrekken.


Lees meer

MD Service bouwt kantoorpanden om tot appartementen

Een oud kantoorpand tot meerdere appartementen ombouwen? MD Service ging de uitdaging aan. In zowel Ridderkerk als Noordwijk kunnen geïnteresseerden op een van de 24 prachtige appartementen reageren.


Lees meer

MD Service 25 september aanwezig op leveranciersmarkt in Rotterdam

In de Rotterdamse wijk Katendrecht wordt dit najaar het nieuwbouwproject ‘Fenixlofts’ gerealiseerd, waarbij fenixloodsen tot diverse koopwoningen worden omgebouwd. Toekomstige bewoners organiseren op zondag 25 september een inspiratiemarkt voor leveranciers en zichzelf, maar ook voor mensen die op het punt staan om hun huis te verbouwen.


Lees meer

60 prijsdisplays voor Texaco tankstations

MD Service is druk bezig met het plaatsen van prijsdisplays op de informatiepalen van 60 Texaco tankstations langs snelwegen en provinciale wegen. Voorbijrijdende automobilisten zien zo direct wat de benzine- en dieselprijzen zijn.


Lees meer

MD Service beperkt geopend tijdens bouwvak

Normaal gesproken zijn wij tijdens de bouwvak gesloten, maar dit jaar zijn wij van 25 juli t/m 12 augustus beperkt geopend.


Lees meer

Compleet vernieuwde Cafetaria Willy

Alle Gouwenaren kennen Cafetaria Willy; de lekkerste patatzaak die er in Gouda te vinden is. Maar nadat MD Service vorig jaar de complete verbouwing van Cafetaria Willy verzorgde, moesten zelfs vaste klanten twee keer kijken om de vernieuwde en sfeervolle cafetaria te herkennen.


Lees meer

MD Service verhuist complete elektrotechnische installatie winkelcentrum Drievriendenhof Dordrecht

Met de vestiging van een Primark van ±5.000 m2 kwam er in één klap een einde aan de leegstand in winkelcentrum Drievriendenhof in Dordrecht. Alleen had de kledingwinkel één keiharde voorwaarde: de centrale installatie van het hele winkelcentrum (±20.000 m2) die op de plaats van de Primark-winkel stond, moest weg.


Lees meer

50ste laadstation voor elektrische auto’s opgeleverd: landelijke dekking is een feit

De markt voor elektrisch rijden groeit enorm snel. Volgens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zijn er in Nederland 93.974 (april 2016) geregistreerde hybride of elektrische auto’s. Om al die voertuigen op te laden, zijn er steeds meer laadpalen nodig. Deze laadpalen zijn dan ook steeds vaker te vinden bij onder meer snellaadstations langs de snelweg.


Lees meer

Meer dan 200 zonnepanelen voor Eltacon

Voor het ingenieursbureau Eltacon installeerde MD Service vorige maand 210 zonnepanelen op het dak. Na een week hard werken, was de klus geklaard. Ton Janson, technisch directeur van Eltacon, is erg tevreden met het resultaat.


Lees meer

MD Service is Gira System Integrator

Om de oplossingen van Gira succesvol te implementeren, is een expert die een flexibele oplossing kan ontwerpen en installeren vereist. Dat resulteert in een systeem dat gebruikersvriendelijk, veilig en energiebesparend is.


Lees meer

G-House uitblinker in Domotica

De top in domotica en elektrotechnische toepassingen in Nederland is ingebouwd in het G-house, een particuliere villa met gastenverblijf, gelegen aan het water. Verlichting, televisie, audio, verwarming en beveiliging: het is allemaal via twee touchscreens, de tablet of smartphone op afstand te bedienen.


Lees meer