Over MD Service

Onze technische installaties zorgen voor meer comfort, veiligheid en gemak. Van advies tot onderhoud leveren wij dé totaaloplossing op het gebied van E-techniek.

Meer dan een installatiebedrijf

Onze technische specialisten zorgen ervoor dat opdrachtgevers niet stil komen te staan én niet stil hoeven te staan. Met onze specialisten, installaties en innovatie dragen wij bij aan de ideale woon- en werkomgevingomstandigheden. Dat is de plus van MD Service.

Toen Martijn Daanen, oprichter en directeur van MD Service, nog studeerde was hij werkzaam bij een witgoed-, computer-, radio- en tv-speciaalzaak. In die speciaalzaak verkocht men ontzettend veel apparatuur maar het aanleggen en installeren niet. Daar zag hij een kans in de markt.

De oorsprong van MD Service

De eerste jaren werkte Martijn vanuit het ouderlijk huis, een typisch zolderkamerverhaal. De zolderkamer diende als kantoor terwijl de garage dienst deed als magazijn. Al snel nam Martijn de eerste medewerkers aan en groeide het bedrijf met de markt, opdrachtgevers en klantbehoeftes mee.

Verder komen door vooruit te denken

Als fullservice partner denken wij altijd mee én vooruit.

  • Wij lopen voorop in innovatie en techniek
  • Met duurzame oplossingen die onze klanten verder brengen
  • Ondersteunt door vooruitstrevende A-merken en producten

”MD Service biedt een totaaloplossing, zodat je één aanspreekpunt hebt voor al je technische vraagstukken’

Martijn Daanen – oprichter en eigenaar van MD Service

Eén aanspreekpunt voor alle techniek

We begrijpen dat je het liefst één aanspreekpunt hebt voor alle techniek in jouw bedrijf of woning.

Bij MD Service ervaar je het gemak van een totaalaanpak. Wanneer je kiest voor MD Service hoef je nooit meer dan één telefoontje te plegen voor een oplossing op jouw technische vraag.

Dit is de plus van MD Service

Innovatief

We lopen voorop in e-techniek en implementatie van innovatieve producten.

Technische specialisten

Voor iedere opdracht de juiste technische specialisten.

Diepgaande technische kennis

Als het ingewikkeld wordt bellen ze ons.

Meedenkend & totaaloplosser

Wij denken als fullservice partner mee van A tot Z.

Huisinstallateur

Ondernemers en bedrijven kiezen er steeds vaker voor om hun techniek, installatie en onderhoud onder te brengen bij één partij. Dit levert hen schaalvoordelen op van het clusteren van onderhoudswerk én het hebben van één contactpersoon.

Bij MD Service vind je alle disciplines onder één dak, en dat is waarom ondernemers voor het gemak van onze totaalaanpak kiezen. Samen met onze vakkennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, IT & Telecom, en domotica & audiovisueel is dat de plus van MD Service.

Diensten

Elektrotechniek

Beveiligingstechniek

IT & Telecom

Domotica & Audiovisueel

Zakelijk

Een centraal aangestuurd bedrijfspand met oog voor comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Bekijk hoe wij je helpen bij de nieuw(bouw), verbouwing of renovatie van een bedrijfspand.

Luxe villa's en woningen

Een optimale geluidservaring in iedere hoek van de kamer of een alarminstallatie die zichzelf inschakelt zodra je de deur achter je op slot doet. Wij brengen techniek, design én duurzaamheid samen in woningen in het hoge segment.

Werken bij MD Service

Heb jij techniek door de aderen stromen, een probleemoplossend vermogen en werk je het liefst voor een bedrijf met een sterke no-nonsens mentaliteit waar veel ruimte is voor eigen inbreng en groei? Dan zoeken wij jou!

Werken bij MD Service komt met tal van voordelen:

  • Je gereedschap is nieuw en van topkwaliteit
  • Je bedrijfsauto is nieuw
  • Je ontvangt een goed salaris, passend bij je opleidings- en ervaringsniveau.
John_projectleider_quote

Het resultaat van een project gaat en staat met de nauwe betrokkenheid van alle samenwerkende partijen en goed overleg. Er is altijd een slimme totaaloplossing”

John – projectleider bij MD Service

Benieuwd wat wij voor je
kunnen betekenen?

Neem contact met ons op,
we helpen je graag.