Domotica & Audiovisueel

Bedien alle systemen in huis of kantoor vanuit één centraal punt en geniet van het gemak.

Domotica

Audiovisueel

Gira

De voordelen van Domotica & Audiovisueel

Activeer het geluid op een gewenst volume, dim de verlichting en maak de ruimte klaar voor een online vergadering met unieke presentatiesystemen. Eenvoudig via één druk op je smartphone, tablet of aparte bediening in de ruimte. Dat is het gemak van domotica en audiovisueel.

Met de integratie van domotica en audiovisueel onder één dak ervaar je eindeloos veel voordelen, waaronder:
  • Automatisering van alle systemen in je woning of bedrijfspand
  • Verhoogd woon- en werkplezier
  • Hoge mate van betrouwbaarheid
  • Meer inzicht in het energieverbruik
  • Uitstekende beeld- en geluidsbeleving

Bij MD Service creëren we hoogwaardige audiovisuele oplossingen en integreren we alle systemen in een woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om de verlichting, beveiliging, zonwering of audiovisuele systemen, je bedient alles vanuit één centraal punt.

 

Bose
Gira
Necto Systems
Tense
Gira Revox Studio Partner
GIRA Revox Studio Partner

GIRA Studio Partner in Moordrecht

Mensen zijn mobiel, verbonden en bepalen zelf. Ze stellen steeds hogere eisen. Gira gaat niet alleen mee in deze ontwikkeling, maar is met zijn Smart Home and Building producten altijd een stap vooruit. Toekomstgericht. Verantwoordelijk. Gecertificeerd.

Onze showroom biedt een volledige Smart Home and Building Systems ervaring met:

  • Audio: een ongeëvenaard geluid.
  • Visueel: Full HD, design-elemelenten, Oled, chromecasting en optimale beeldresolutie.
  • Domotica: automatiche systemen voor veiligheid en comfort.
Creëer gewenste scènes die systemen in- en uitschakelen op het juiste moment. Zo verlaat je het pand veilig bij een brand door de automatische inschakeling van de verlichting en het openen van alle rolluiken. Je ontdekt de toegevoegde waarde van al onze domotica- en audiovisuele oplossingen in de showroom in Moordrecht.

Unieke audiovisuele beleving

Bij MD service bieden we audiovisuele oplossingen van de hoogste kwaliteit. We mogen ons daarom met trots Comfort en Design partner van Necto Systems noemen. Onze specialisten zorgen voor een complete integratie van beeld- en geluidssystemen, die dankzij de installatie van KNX domotica centraal aangestuurd worden via het gebouwbeheersysteem. Het resultaat is een weergaloze akoestiek en optimale beeldkwaliteit voor iedere ruimte.
Verhoog de effectiviteit van online vergaderingen door een scherp geluid zonder ruis en een 4K ultra-HD camera met de Bose Videobar. Dankzij onze audiovisuele expertise en partnerships met gerenommeerde merken als Bose, Bower & Wilkens, Revox en URC creëren we altijd de ervaring naar wens.
Audiovisueel Bose Soundbar
Totaaloplossing_Domotica_woning

Totaaloplossing voor domotica en audiovisueel

Als koploper in domotica hebben we alle kennis in huis om een project in goede banen te leiden. Bij MD Service denken we mee in een totaaloplossing voor je woning of bedrijfspand.

Onze specialisten hebben veel ervaring in geavanceerde KNX-domoticasystemen, maar we zijn ook thuis in beveiligingstechniek, elektrotechniek en IT. We denken gericht mee en vertalen de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers in slimme, maatwerkoplossingen.

Claudia Sparreboom

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Claudia