VoIP telefonie

De passende telefonie oplossing. Flexibel en geschikt voor nu en in de toekomst.

Vrijwel alle vaste telefonie loopt tegenwoordig via het internet en niet meer via een analoge of ISDN lijn. VoIP is de standaard manier van vast bellen en door de vele ontwikkelingen biedt het legio mogelijkheden.

De voordelen van VoIP zijn dat je zelf kan bepalen waar je werkt en via welk device. Jij bepaalt bij VoIP zelf hoe je bereikbaar bent, op een vast toestel, een PC, een laptop of een mobiele telefoon. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding, dit kan een kabel zijn, maar ook WIFI of mobiele netwerken (3G/4G/5G). VoIP is voordelig en je kunt gemakkelijk op of afschalen qua gebruikers, omdat je per gebruiker betaalt.

Wat kun je van ons verwachten?
Voor elk bedrijf heeft Aveha workspace professionals, onderdeel van MD Service Group B.V., een passende telefonie oplossing welke flexibel is en geschikt voor nu en in de toekomst. Onze oplossingen zijn betaalbaar en de grootte van de dienst kun je naar eigen behoeften samenstellen. Uiteraard bieden wij ook support op het gebruik van bovengenoemde telefonie diensten.

Aveha
Xelion
Aveha workspace professionals
Over Aveha

Over ons

MD Service is de totaaloplosser in IT & Telecom. Onze kennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Aveha workspace professionals is ruim 30 jaar geleden gestart en onderdeel van MD Service. Door de combinatie van deze ervaring en kennis zien wij wat organisaties nodig hebben bij het inrichten van hun digitale workspace.

Wij bieden de totaaloplossing voor de moderne werkplek: IT, IT networking, VoIP telefonie, printing, cybersecurity, camerabeveiliging (CCTV) en kantoorinrichting. Op maat gemaakte oplossingen, want iedere organisatie is uniek.

Of het nu gaat om een nieuwe printer installeren, de inrichting en beveiliging van thuiswerkplekken of een complete kantoorinrichting. Voor een eenmanszaak of een groter bedrijf met meerdere vestigingen. Van een huisarts tot een landelijke modeketen. Met onze ‘can do’- mentaliteit gaan we geen uitdaging uit de weg.

VoIP in de Cloud

In de zakelijke markt wordt vaak gebruik gemaakt van Voice over IP in de cloud, ook wel hosted VoIP. Wij bieden een VoIP cloud oplossing met alle moderne functies die je van een hedendaagse telefooncentrale mag verwachten. Denk hierbij aan:

  • wachtrijen
  • keuzemenu’s
  • onbeperkt aantal toestellen
  • meerdere telefoonnummers
  • wachttijd aankondiging bij drukte.

En doordat je zelf geen telefooncentrale aan hoeft te schaffen, bespaar je op kosten en hoef je je niet druk te maken over defecte of verouderde hardware.

Cloudwerkplek
SIP Protocol

SIP protocol

Het protocol voor zakelijk bellen is SIP, dit is de afkorting van Session Initiated Protocol. Om een spraakverbinding mogelijk te maken via internet is het SIP protocol nodig. Het is een internationaal protocol waarin is vastgelegd hoe spraak verzonden moet worden via een internetverbinding. Een voorbeeld van wat hierin is vastgelegd, is dat wanneer iemand de verbinding verbreekt, de connectie aan de andere kant ook automatisch wordt verbroken. Op die manier kun je weer bellen en gebeld worden.

SIP Trunk

SIP trunks zijn nieuwe telefoonlijnen, ook wel SIP-kanalen genoemd. De SIP trunk telefoonlijn loopt via een dataverbinding. Afhankelijk van de beschikbare bandbreedte en/of licenties wordt bepaald hoeveel gesprekken er tegelijkertijd gevoerd kunnen worden.

SIP Trunk

Xelion

Aveha workspace professionals werkt met Xelion, de meest uitgebreide zakelijke VoIP oplossing. Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen (een schakeling waarmee een inkomend telefoongesprek wordt gerouteerd, in 1 of meerdere stappen, naar meerdere personen), rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket. Bovendien is vrijwel alles eenvoudig door de eigen medewerkers in te richten en aan te passen.

Logo Xelion