Zonnepanelen

Verlaag de energiekosten én verminder de ecologische voetafdruk door gebruik te maken van zonnepanelen. We geven advies op maat, specifiek voor elke situatie.

Duurzame energie voor bedrijfspand of woning

Zonnepanelen veroorzaken geen uitstoot van broeikasgassen.

Bespaar op energiekosten

Doordat er elektriciteit opgewekt wordt uit zonne-energie bespaar je op energiekosten.

Vrijblijvend advies op maat

Wij geven vrijblijvend advies, denken met je mee en ontzorgen van A-tot-Z.

Zakelijk besparen op energiekosten

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om te besparen op energiekosten én om te investeren in een duurzame toekomst. Een PV-installatie, ofwel een zonne-energiesysteem, maakt gebruik van zonnepanelen om zonlicht om te zetten in elektriciteit die je een pand kunt gebruiken.

Om de juiste afstemming te vinden tussen bestaande elektrische installaties en zonnepanelen-installatie (PV-installatie) is het nodig om inzicht te krijgen in:

  • het gemiddelde stroomverbruik per jaar
  • de (toekomstige) energiebehoefte van het bedrijfspand
  • en in de constructie van het dak

Afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid zonlicht die ontvangen wordt, kan een PV-installatie je in staat stellen om een groot deel of zelfs de volledige elektriciteitsbehoefte van je pand op te wekken.

Als bedrijf verdien je de investering in zonnepanelen binnen 6 tot 8 jaar terug.

Scope 12-keuring

Scope 12-keuring

Een scope 12-keuring is niet alleen verplicht, maar ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en betrouwbaar is.

Een scope 12-keuring omvat onder andere een visuele inspectie van de installatie, metingen van de elektrische spanning en stroomsterkte en het testen van de beveiligingssystemen. De keuringsinstantie stelt na de keuring een rapport op, waarin staat of de installatie voldoet aan de eisen. Als dat zo is, ontvangt de eigenaar een certificaat van goedkeuring.

Terugverdientijd zakelijke zonnepanelen

Investeren in een groene toekomst is naast ecologisch verantwoord ook fiscaal aantrekkelijk. Als bedrijf verdien je de investering in zonnepanelen binnen 6 tot 8 jaar terug.

Met een gemiddelde levensduur van zonnepanelen zijn 20 tot 25 jaar verdienen bedrijven hun investering in een duurzamer bedrijfspand snel terug.

Zonnepanelen

Een duurzaam bedrijfspand met zonnepanelen

Onderzoek

Het huidige energieverbruik, toekomstige behoefte en de bestaande dakconstructie zijn bepalend voor het aantal zonnepanelen dat we adviseren.

Legplan

We geven advies hoe de zonnepanelen moeten liggen, o.a. ten opzichte van de zon en de hellingshoek, om de meeste energie op te wekken.

Installatie

Onze technisch specialisten installeren de zonnepanelen veilig en efficiënt door hun ruime ervaring en kennis.
Zonnepanelen

Over ons

MD Service is de totaaloplosser voor alle E-techniek. Onze kennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, IT & telecom en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

Bij MD Service vind je echte specialisten met een hart voor techniek. Onze projectleiders denken gericht mee en vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers door in slimme totaaloplossingen. Met onze eigen ploeg aan technisch specialisten installeren wij betrouwbare maatwerkoplossingen.

Wij vertalen de wensen en behoeften van opdrachtgevers in veilige elektrotechnische installaties die voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Als KIWA-gecertificeerd installatiebedrijf en lid van Techniek Nederland installeren, onderhouden en inspecteren wij maatwerkoplossingen voor:

  • aannemers en ontwikkelaars
  • (semi-)overheid
  • bedrijfsleven
  • en luxe woningbouw in het hoge segment