Microsoft 365

De voordelen van Microsoft 365 om overal en altijd aan documenten te werken.

Wat zijn de voordelen van Microsoft 365?

Met Microsoft 365 is het mogelijk om altijd en overal aan documenten te werken en dat is gelijk een groot voordeel van Microsoft 365: flexibiliteit. Microsoft 365 is te installeren op verschillende devices, denk aan een smartphone, laptop of pc. Zowel alle Microsoft Office programma’s, als de e-mail en de agenda zijn vanaf deze devices te bereiken.

Een ander voordeel is dat Microsoft 365 vertrouwd is. De meeste gebruikers zijn opgegroeid met Word, PowerPoint en Excel en nog altijd worden deze programma’s bij veel bedrijven gebruikt. Omdat men deze programma’s goed kent, is het mogelijk om er direct mee aan de slag te gaan. Ook kunnen collega’s samen werken aan hetzelfde document. De mutaties worden direct verwerkt en opgeslagen: uitermate efficiënt.

Bij het afsluiten van een Microsoft 365 licentie is 1TB aan opslagruimte in de Cloud inbegrepen. Deze opslag is goed beveiligd, tegen malware, spam en andere bedreigingen.
Nog een voordeel is dat je betaalt per gebruiker. Microsoft 365 is een abonnement en kent verschillende soorten die eenvoudig aan te passen, te down- of te upgraden zijn.
Microsoft 365 applicaties worden automatisch geüpdate, zo wordt er altijd met de meest recente versies gewerkt.

Aveha is Silver partner van Microsoft 365

Aveha is er trots op dat wij Silver partner van Microsoft 365 zijn. Een organisatie die Microsoft gecertificeerd is, toont aan dat zij de juiste technische expertise heeft. Het certificaat wordt behaald door het volgen van Microsoft trainingen en het behalen van de bijbehorende examens. Voordeel voor jou is dat wij als eerste op de hoogte zijn van updates of nieuwe software en dat wij jou daarmee kennis kunnen laten maken. Bij problemen kunnen we onbeperkt gebruik maken van ondersteuning van Microsoft, je krijgt bij ons dus de beste ondersteuning op het gebied van Microsoft 365.

Hieronder vind je op welke manieren wij een Modern Workplace kunnen inrichten

  Aveha
  Over Aveha

  Over ons

  MD Service is de totaaloplosser in IT & Telecom. Onze kennis van elektrotechniek, beveiligingstechniek, en domotica & audiovisueel resulteert in een hoger comfortniveau en een veiligere woon- of werkomgeving.

  Aveha workspace professionals is ruim 30 jaar geleden gestart en onderdeel van MD Service. Door de combinatie van deze ervaring en kennis zien wij wat organisaties nodig hebben bij het inrichten van hun digitale workspace.

  Wij bieden de totaaloplossing voor de moderne werkplek: IT, IT networking, VoIP telefonie, cybersecurity, camerabeveiliging (CCTV), printing en kantoorinrichting. Op maat gemaakte oplossingen, want iedere organisatie is uniek.

  Of het nu gaat om een nieuwe printer installeren, de inrichting en beveiliging van thuiswerkplekken of een complete kantoorinrichting. Voor een eenmanszaak of een groter bedrijf met meerdere vestigingen. Van een huisarts tot een landelijke modeketen. Met onze ‘can do’- mentaliteit gaan we geen uitdaging uit de weg.