Onlangs steunden we de Stichting Tesselhuus, en het Jeugdfonds Sport & Cultuur door deelname aan de Rotary Bike Challenge.

Verbetering van de samenleving
Martijn Daanen: “Mooi dat we van Goed Hart Keurmerk waardering hebben ontvangen voor het feit dat we goede doelen steunen. MD Service is hiervoor aangedragen door een anonieme melder, mocht diegene het lezen: nog dank daarvoor! We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan verbetering van de samenleving door het steunen van goede doelen en bijvoorbeeld het sponsoren van Voetbalclub Jodan Boys in Gouda. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort daarbij. ”

MVO: meer aandacht voor planeet aarde
Wij maken bij onze opdrachtgevers gebruik van LED verlichting, plaatsen laadpalen en zonnepanelen. Veel van onze medewerkers hebben een elektrische bedrijfsauto, er staan diverse laadpalen op het parkeerterrein en voor de energievoorziening van het bedrijfspand wordt gebruik gemaakt van op het dak geplaatste PV-panelen en een warmtepomp. Vrijgekomen afval wordt gescheiden ingezameld en aangeboden bij erkende afvalleveranciers, denk aan oud ijzer en oud papier. Ook van onze leveranciers verwachten wij dat zij duurzame producten leveren.

Goed Hart Kenmerk
Het Goed Hart Keurmerk is ontwikkeld voor en door sociale ondernemers met als missie samen met andere ondernemers het goede te doen en anderen te inspireren. Samen hebben we meer impact! Vele druppels vormen samen immers een oceaan.

Ook werken bij een bedrijf met een hart?

Momenteel hebben we diverse vacatures binnen MD Service Groep. Ben of ken jij die degene die wij zoeken en die wil meegroeien met ons? Bekijk dan onderstaande vacatures of neem contact met Marian Boonstra: 06-29 73 53 73 of m.boonstra@mdservice.nl:

    Kom in contact

    Onze medewerkers helpen je graag verder