Firewall

De fictieve muur tussen device en het internet

Wat is een firewall?

Een firewall is een soort muur tussen een device en het internet. Je computer bijvoorbeeld is zichtbaar voor de buitenwereld, anders heb je ook geen toegang tot het internet. Zichtbaarheid van een computer wordt mogelijk gemaakt door een poort, de zogenaamde in- en uitgang van de computer. Een computer beschikt over veel verschillende poorten, elk met een eigen nummer. Een firewall beschermt elke poort en zet de poort dicht als het niet gebruikt wordt. Er zijn verschillende soorten firewalls met elk een eigen functie. Om de juiste firewall te kunnen kiezen wordt o.a. gekeken naar het aantal gelijktijdige gebruikers, de beschikbare bandbreedte en de netwerkactiviteiten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Aveha workspace professionals biedt een passende oplossing voor de grootste risico’s op het gebied van cybersecurity. Kijk ook eens op de volgende pagina’s voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij bieden om uw data te beschermen:

  Aveha
  Aveha workspace professiona;s
  Over Aveha

  Over Aveha

  Aveha workspace professionals is ruim 30 jaar geleden gestart en inmiddels mogen wij onszelf wel een echte workspace professional noemen. Door de combinatie van deze ervaring en kennis zien wij wat jullie als organisatie nodig hebben en vinden we snel een passende oplossing.

  Je kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing voor de moderne werkplek: IT, IT networking, VoIP telefonie, printing, cybersecurity, camerabeveiliging (CCTV) en kantoorinrichting.

  Op maat gemaakte oplossingen, want iedere organisatie is uniek. Of het nu gaat om een nieuwe printer installeren, de inrichting en beveiliging van thuiswerkplekken of een complete kantoorinrichting. Voor een eenmanszaak of een groter bedrijf met meerdere vestigingen. Van een huisarts tot een landelijke modeketen. Met onze ‘can do’- mentaliteit gaan we geen uitdaging uit de weg.