Antivirus

Bescherming tegen malware

Wat is antivirus?

Een antivirus is een programma dat jouw device, dus bijvoorbeeld computer, laptop, telefoon of tablet, beschermt tegen malware. Het identificeert virussen op je computer, om die vervolgens te stoppen én te verwijderen. Een virusscanner voert real-time scans uit, elk bestand en programma wordt gecontroleerd op het moment dat je het opent, maar uiteraard voordat het echt geopend wordt, zodat het virus tegengehouden kan worden.

Ook voert een virusscanner scans van het volledige systeem uit, daarbij wordt je gehele device op mogelijke virussen gescand.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Aveha workspace professionals biedt een passende oplossing voor de grootste risico’s op het gebied van cybersecurity. Kijk ook eens op de volgende pagina’s voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij bieden om uw data te beschermen:

  Aveha
  Aveha workspace professiona;s
  Over Aveha

  Over Aveha

  Aveha workspace professionals is ruim 30 jaar geleden gestart en inmiddels mogen wij onszelf wel een echte workspace professional noemen. Door de combinatie van deze ervaring en kennis zien wij wat jullie als organisatie nodig hebben en vinden we snel een passende oplossing.

  Je kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing voor de moderne werkplek: IT, IT networking, VoIP telefonie, printing, cybersecurity, camerabeveiliging (CCTV) en kantoorinrichting.

  Op maat gemaakte oplossingen, want iedere organisatie is uniek. Of het nu gaat om een nieuwe printer installeren, de inrichting en beveiliging van thuiswerkplekken of een complete kantoorinrichting. Voor een eenmanszaak of een groter bedrijf met meerdere vestigingen. Van een huisarts tot een landelijke modeketen. Met onze ‘can do’- mentaliteit gaan we geen uitdaging uit de weg.