Begin 2016 is het 50e snellaadstation opgeleverd in Zeeland. MD Service speelt een belangrijke rol bij de installatie van deze snellaadstations.

MD Service betrokken bij Fastned

MD Service is betrokken bij de missie van Fastned om vrijheid voor de elektrische rijder te creëren. Fastned bouwt aan een Europees snellaadnetwerk waar automobilisten met een elektrische auto hun accu binnen 20 minuten kunnen opladen. De Fastned snellaadstations zijn gelegen op A-locaties bij bestaande tankstations langs de snelweg. Aangezien veel mensen niet de mogelijkheid hebben om thuis of op het werkt op te laden is het fijn dat je ook onderweg, daar waar de accu leeg gaat, de accu snel kunt opladen. Fastned opende begin 2016 haar 50e snellaadstation in Zeeland. Landelijke dekking is daarmee een feit: elektrische rijders hebben nu de vrijheid om door heel Nederland te rijden.

Laadpalen, LED-verlichting en zonnepanelen bij stations

MD Service verzorgt voor Fastned de aansluiting van de snelladers, de installatie van LED-verlichting en de installatie van zonnepanelen op de daken van de stations zodat de energie wordt opgeslagen. Voor ieder station is 1.000 meter aan bekabeling nodig. MD Service is verantwoordelijk voor de databekabeling van de cameramasten en het wifi-netwerk. Zo kunnen automobilisten tijdens het opladen van hun accu gewoon doorwerken op hun laptop, tablet of smartphone.

Project in beeld

Laadpunten bij bedrijven en particulieren

Naast de aansluiting bij laadstations langs snelwegen plaatst MD Service ook laadpunten bij bedrijven en particulieren. Martijn Daanen: “We leveren en installeren alle typen laadpunten voor elektrische en hybride auto’s: thuisladers, standaardladers en snelladers. De oplaadtijden variëren van 20 minuten tot 8 uur. Interessant zijn ook de SmartGrid oplossingen: slimme meters die ervoor zorgen dat er alleen ’s avonds of ‘s nachts wordt geladen. We adviseren geïnteresseerden graag over de juiste keuze.”

Wilt u meer informatie over de installatie van laadpalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Architect Naam architect
Fotograaf Naam fotograaf

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder