Uit onderzoek van TNO blijkt dat het elektrisch rijden een CO₂-reductie tussen 30% tot 70% oplevert. Naast dat volledig elektrische auto’s duurzaam, stil en goedkoper zijn in gebruik is het een sensatie om in te rijden. De doelstelling is 1.000.000 elektrische auto’s in Nederland in 2025. (Bron: RVO).

U:MOVE: een slim laadpunt met gebruiksgemak

MD Service is blij met de samenwerking met Blue Current, een gerenommeerd leverancier van laadpalen. Zij hebben hebben als doel dat men overal betaalbaar kan laden. “Je wilt laden waar je bent en niet altijd ergens naartoe”, aldus Blue Current. MD Service verzorgt de aansluiting van de laadpalen van het type U:MOVE. Dit is een slim laadpunt ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Het is op afstand te voorzien van de laatste software en uiteraard geschikt voor alle reguliere elektrische auto’s. Voor zowel particuliere als zakelijke gebruiker biedt dit veel voordelen.
We zetten er een aantal voor je op een rij:

Particuliere gebruiker

Dé ideale laadoplossing voor bij je thuis.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Optimale flexibiliteit
  • Compact

Zakelijke gebruiker

Bestel een laadpunt voor uw bedrijf en verleen een service aan je bezoekers.

  • Gastvrijheid op het parkeerterrein
  • Een duurzame uitstraling voor je bedrijf
  • Voordelig in aanschaf

NanoCharge: de nieuwe standaard

Naast het enkele U:MOVE laadpunt en het dubbele U:MOVE laadpunt, is er nu ook de NanoCharge. Dit is dé nieuwe standaard op het gebied van laadpunten. Een geheel nieuwe laadoplossing met vele voordelen:

  • Het heeft een elegant design en kan geheel weggewerkt worden in de muur.
  • Ondanks dat hij kleiner is in formaat, levert hij niet in op performance.
  • Draai eenvoudig een declaratieformulier uit of verreken automatisch met je openbare laadpas.

Lees hier nog meer over de voordelen van de NanoCharge.

Samen elektrisch. Hoe gaan we verder?

Als installateur zijn wij de schakel tussen de elektrische rijder en Blue Current. MD Service verzorgt de aansluiting van de laadpunten en geeft praktische adviezen, maar plaatst eventueel ook de bijbehorende informatieborden bij parkeerplaatsen.

In vier stappen kunnen we samen de transitie naar het elektrisch rijden realiseren:

1. MD Service komt langs en maakt een analyse
2. Je maakt een keuze
3. MD Service installeert de laadpunten
4. MD Service legt uit hoe het werkt en het laadpunt is klaar voor gebruik

Welke service past het best?

Kortom, ben je op zoek naar een passende laadoplossing? Geef je de voorkeur aan een “gratis” laadpunt, koop ( particulier) of lease ( zakelijk)? Blue Current informeert je graag over hoe je jouw investering rendabel kunt maken. MD service kan hierin begeleiden en ervoor zorgen dat je snel gebruik kunt maken van een goede laadoplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over welke service van Blue Current laadpalen er past bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Hans Anbergen. Als partner van Blue Current informeert MD Service je graag over de mogelijkheden.

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder