Een kelder voorzien van verlichting waarbij de flessen wijn goed uitgelicht worden, maar het wel sfeervol blijft. Dat was de wens van de klant. MD Service gaf de kelder, van ruim een eeuw oud, een sfeervolle metamorfose door het toepassen van ledverlichting.

De perfecte lichtbalans
Het pand waar de kelder zich bevindt dateert uit 1903. Tijdens deze metamorfose zijn de wanden en de plafonds zwart afgewerkt voor het contrast en werden er prachtige rvs wijnrekken geplaatst die de ruimte een luxe uitstraling geven. MD Service heeft de kelder voorzien van sfeervolle ledverlichting die zorgt voor een perfecte lichtbalans in de kelder.

“De kelder is precies geworden zoals we gehoopt hadden. Een mooie bijkomstigheid is dat we op deze manier ook energie besparen. En er de komende jaren geen omkijken naar hebben, omdat ledverlichting veel langer meegaat dan traditionele lampen. We zijn er heel erg blij mee!”, aldus de trotse eigenaar.

Meedenken vanaf de start
Wil je graag weten wat MD Service voor jou kan betekenen als het gaat om ledverlichting? Of wat de ontwikkelingen en mogelijkheden zijn op het gebied van: Elektrotechniek, Beveiligingstechniek, IT & Telecom en Domotica & Audiovisueel?

Wij zijn vanaf het begin van een project graag betrokken. Onze specialisten kunnen ook meedenken over elementen in je woning die misschien niet direct geïnstalleerd worden door onszelf. Neem dan contact met ons op.

elektronicaElektrotechniekElektrotechnische installatiesledverlichtingVerlichting

Neem contact op