Data & telefonie

De gehele communicatie-infrastructuur van de onderneming is bij MD Service in goede handen. We verzorgen de databekabeling, glasvezelverbindingen, leggen stroomvoorzieningen aan voor voeding en verlichting en kunnen een volwaardige serverruimte inrichten, compleet met airconditioning en noodstroomvoorziening.

Wij leveren en installeren diverse soorten telefooncentrales en telefoontoestellen. De klant geeft de eisen en randvoorwaarden aan en wij leveren alles volledig gebruiksklaar op, inclusief een duidelijke gebruikersinstructie. Ook vervanging of uitbreiding van de centrale behoren tot de mogelijkheden. MD Service is erkend partner van Siemens, de Europese marktleider op het gebied van telefooncentrales.

GSM VERSTERKING

Wie kent ze niet? Medewerkers die met hun mobiele telefoon aan het oor tegen de ramen geperst staan of om de haverklap naar buiten lopen om fatsoenlijk te kunnen telefoneren. Op veel locaties in Nederland laat de zogenaamde indoor-dekking van het GSM netwerk nogal te wensen over. De constructie van een gebouw kan bijvoorbeeld de goede dekking van het netwerk in de weg staan. MD Service lost het op door het plaatsen van een GSM Repeater.

Uitgebreide testen hebben aangetoond dat een slechte gsm ontvangst te optimaliseren is door een gsm antenneversterker te plaatsen. Het systeem pikt via een buitenantenne het gsm signaal op en zendt dit door middel van speciale bekabeling naar de inpandige GSM Repeater. Door deskundige plaatsing van de antenne wordt optimaal gebruik gemaakt van de kracht van het gsm signaal dat ter plaatse beschikbaar is.

Overal waar indoor-dekking te wensen over laat, kan een GSM Repeater de oplossing bieden. Of het nu gaat om een woonhuis, klein kantoor of groot hotel: als er een goede dekking van het netwerk ligt, kan de GSM Repeater het bereik moeiteloos in ieder gebouw krijgen. Daarmee zijn veel irritaties verleden tijd.