De sporthal, die voorheen uit één grote ruimte bestond, kan tegenwoordig ook worden verdeeld in drie afzonderlijke ruimtes. “The American School wilde een moderniseringsslag maken”, vertelt projectleider John Schutte. “Dat hebben we gerealiseerd door intensief samen te werken met de architect. Samen zochten we naar praktische, maar mooie oplossingen. Daar zijn we zeker in geslaagd.”

Strakke, moderne afwerking

Naast het verzorgen van de verlichting leverde MD Service de bekabeling voor bestaande systemen, ten behoeve van data, wifi en camera’s en de scoreborden. In samenwerking met andere partijen zorgde MD Service voor een strakke, moderne afwerking van de elektrotechnische installaties. Dat geldt ook voor de noodverlichting, die in akoestische wandpanelen is weggewerkt. Tevens paste MD Service de hoofdverdeelkast aan voor extra laadpunten voor elektrische auto’s op het parkeerterrein van The American School.

Bose-specialist

De sporthal van The American School beschikt nu over een professionele geluidsinstallatie. John: “MD Service is Bose-specialist. In samenwerking met Bose hebben we speciaal voor The American School een geluidsinstallatie ontworpen en geprogrammeerd. Hiermee is het mogelijk om alle speakers in de sporthal aan elkaar te koppelen. Ook kunnen de speakers worden losgekoppeld, wat natuurlijk handig is als de sporthal door middel van scheidingswanden in aparte ruimtes is verdeeld. De speakers kunnen dus samen, maar ook afzonderlijk hun werk doen. Bovendien is het nu heel eenvoudig om bijvoorbeeld via Spotify muziek af te spelen. Door middel van een audio-kabel kan een smartphone aan de speakers worden gekoppeld. De sporthal van The American School is hierdoor weer helemaal van deze tijd.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Project in beeld

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder