Eén van de ledlijnen waar MD Service het meest trots op is, is de ledverlichting op het pand van Sortimo.

In het pand van Sortimo verzorgde MD Service een strakke afwerking van ledverlichting in het kantoor, de magazijnen en de werkplaats. Laatstgenoemde is relatief ruim; de serviceauto’s kunnen hier binnenrijden. Projectleider John Schutte van MD Service: “In de werkplaats wordt iedere serviceauto door één persoon onder handen genomen. Het is essentieel dat de medewerker overal goed bij kan en veilig kan werken. Daarom hebben we de ledverlichting op een dusdanige manier in de constructie verwerkt dat deze nauwelijks zichtbaar is.” Ook in het magazijn loopt de verlichting naadloos over in de constructie; de lichtlijn is precies tussen de stellingen in geplaatst.

Spotlight

Naast de complete elektrotechnische installatie, die onder andere uit wand- en vloercontactdozen, de alarm- en brandmeldinstallatie bestaat, nam MD Service ook de verlichting van het Moordrechtse pand onder handen. Zo is de kantine sfeervol ingericht met moderne, zwarte spotjes en worden door middel van lichtrails en spotjes in de showroom de producten van Sortimo letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet. “Door de aanleg van blauwe ledlijnverlichting onder de dakrand van het pand wordt Sortimo ook ’s avonds mooi belicht. Dat geeft het pand een extra dimensie.”

Beveiliging

Uiteraard staan de beveiliging van het pand en het terrein ook hoog in het vaandel. Tenslotte staan er dagelijks diverse, gloednieuwe serviceauto’s op het terrein van Sortimo. Daarom zijn aan de buitenzijde van het pand naast gevel- en terreinarmaturen ook beveiligingscamera’s geplaatst. John: “Sortimo kan met een gerust hart aan de slag!”

Project in beeld

Meer weten?

Wil je graag meer weten over dit project? Weten wat MD Service voor jou kan betekenen als het gaat om ledverlichting? Of wat de ontwikkelingen en mogelijkheden zijn op het gebied van: Elektrotechniek, Beveiligingstechniek, IT & Telecom en Domotica & Audiovisueel?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Architect Naam architect
Fotograaf Naam fotograaf

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder