Het is Mattone Bouwmeesters en Ernst Baas Hoveniers weer gelukt een plezierige en veilige editie te organiseren. Op de locatie genoten de bezoekers van een drankje, het uitzicht én bekeken hun favoriete kavel. Daarnaast konden ze in gesprek met het team van aanwezige experts. Een dag vol prachtige discussies én goede gesprekken in ontspannen sfeer. MD Service was samen met nog vijf bedrijven aanwezig, allemaal professionals die dagelijks nieuwe woonomgevingen realiseren die een warm thuis zijn voor vele gezinnen.

Wat kost de bouw van een villa eigenlijk?
KAVEL, HUIS én TUIN is als het ware een kenniscentrum voor het bouwen van uw eigen huis. Drie tot vier keer per jaar organiseren zij de Kavel, Huis en Tuin oriëntatie- en inspiratiedagen. “Het is een dag vol inspiratie, aandacht en gezelligheid. Ik weet uit ervaring dat de drempel om een eigen huis te bouwen nog best hoog is. Mensen hebben vragen en willen voor zo min mogelijk verrassingen komen te staan. Ze willen bijvoorbeeld weten wat het bouwen van een villa kost. Wat kunnen ze verwachten. Wij zijn er om onze kennis en expertise te delen en zo die drempel te verlagen”, aldus Martijn Daanen, directeur van MD Service Groep.

Luxe woningbouw van alle gemakken voorzien
Bezoekers van onze stand hadden de mogelijkheid om realtime kennis te maken met alle disciplines van MD Service. Denk aan het aanleggen van de elektrotechnische installatie, de verschillende mogelijkheden op het gebied van beveiliging, inclusief het plaatsen van camera’s (CCTV), plaatsen van zonnepanelen en laadpalen en domotica. Kortom, alles wat je niet ziet, maar wat zorgt voor comfort in bedrijf en thuis. Verlichting, televisie, audio, verwarming en beveiliging, het is allemaal via een touchscreen, tablet of smartphone op afstand te bedienen.

Marco Nouwen, bedrijfsleider Domotica & Audiovisueel: “Wij zorgen ervoor dat alle afzonderlijke systemen in uw woning of bedrijfspand met elkaar gaan samenwerken. Hierdoor ontstaat er één systeem KNX Domotica waarmee je kunt bedienen en bewaken. Dit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.”

Als partner van Gira werken wij met het KNX/EIB-domoticasysteem en bieden zo een flexibel modulair systeem voor veel bouwkundige omstandigheden en budgetten, dat voor elk project of toekomstige plannen de passende oplossingen aanbiedt. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de trends, mogelijkheden en kosten op het gebied van Domotica & Audiovisueel? Weten wat MD Service voor jou kan betekenen als het gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie? Wij helpen u graag om het juiste beeld te krijgen met inzichten op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Marco Nouwen, specialist in het implementeren/integreren van KNX Domotica.

Laatste nieuwsberichten

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder