Tijdens de verbouwing van Uitzendbureau Ruimbaan in Rotterdam zorgde MD Service onder andere voor een juiste terugplaatsing van alle bekabeling in het plafond. Bijzonder bij dit project is dat de verbouwing tijdens kantooruren verliep en de medewerkers van uitzendbureau Ruimbaan gewoon door konden werken.

Terugplaatsen bekabeling
In opdracht van Marieke Kreuzen, directrice van Uitzendbureau Ruimbaan, is de locatie bij winkelcentrum Alexandrium onder handen genomen. Het nieuwe kantoor moest ruimtelijker worden en een industriële look krijgen. Hiervoor werden vloeren, plafond en wanden aangepakt. Bij het eerste bezoek van MD Service is vrij snel bepaald dat het gehele plafond eruit moest. Dat zou in dit geval de meest effectieve manier zijn om alle bekabeling weer netjes op de juiste manier onder het plafond terug te plaatsen.

Verbouwen tijdens kantooruren
De verbouwing vond voor het grootste deel tijdens kantooruren plaats. Om de werknemers van Ruimbaan zo min mogelijk tot last te zijn, is het pand in etappes aangepakt. Door steeds een tussenwand tussen de werkplaats van MD Service en de medewerkers van Ruimbaan te plaatsen, is de overlast minimaal gebleven. Omdat de vloer en het plafond het hele pand bestrijken, was het vrijwel onmogelijk om hier tijdens kantooruren aan te werken zonder overlast te veroorzaken. Om die reden zijn de vloeren en het plafond in het weekend aangepakt.

Volgende verbouwingsklus in Gouda
Na de verbouwing in Rotterdam afgerond te hebben zijn we op dit moment bezig met de verbouwing van Uitzendbureau Ruimbaan in Gouda. Benieuwd naar die resultaten? Lees hier het artikel over de werkzaamheden in Gouda.

Elektrotechniek

Neem contact op