MD Service werkt samen met projectontwikkelaar Arvast en aannemer Hardeman aan de bouw van een nieuw pand op het bedrijventerrein Gouwepark in Moordrecht. De opdrachtgevers Sortimo Nederland en Sortimo Service Center Bergambacht, fabrikanten van bedrijfswageninrichtingen en mobiele transportoplossingen, trekken hier medio 2018 in.

Op 26 oktober jl. is de eerste paal geslagen. Theo Daanen, algemeen directeur van Sortimo vertelt: “Een mijlpaal en een belangrijke start voor de volgende fase voor ons bedrijf.”

Het pand
Het nieuwbouwpand op het bedrijventerrein Gouwepark – tevens het bedrijventerrein waar MD Service zelf gevestigd is – wordt modern en krijgt een grote assemblage- en montageafdeling, een ruime showroom en meer dan honderd parkeerplaatsen.

Werkzaamheden MD Service
Al in het voortraject van de bouw is MD Service bij het project betrokken om op die manier de vier belangrijkste disciplines van MD Service (elektrotechniek, beveiligingstechniek, data & telefonie en beeld & geluid) optimaal te integreren in de nieuwe locatie van Sortimo.

Al jaren huisinstallateur
Tien jaar geleden heeft MD Service de huidige locatie van Sortimo gemoderniseerd en later uitgebreid. Sindsdien is MD Service de vaste installateur van Sortimo. “Het was voor ons een logische stap om MD Service ook voor onze nieuwe locatie in te schakelen”, aldus Theo Daanen.