Afgelopen maart is er in Spijkenisse een nieuw afvalstation geopend. In opdracht van Van der Werff Infra heeft MD Service de bekabeling voor de algemene verlichting en camera’s verzorgd, de perscontainers en gemalen aangesloten en alle verlichting geleverd en gemonteerd.

Project
Zodra het graafwerk was afgerond, kon MD Service de data- en elektrakabels voor de algemene verlichting, camera’s en aansluitpunten voor persontainers en putkasten in de grond leggen. Wij sloten de perscontainers en gemalen aan en leverden en installeerden ook alle verlichting op het terrein. Na het aanleggen van de rioolvoorziening en het aanbrengen van een funderingslaag, cement en keerwanden, werd het terrein bestraat en de groenvoorziening aangelegd. Op het afvalbrengstation is nu plaats voor tientallen containers waarin de inwoners hun afval gescheiden kunnen deponeren.

Goede samenwerking
De realisatie van het project is een mooi voorbeeld van de effectieve samenwerking tussen MD Service en Van der Werff Infra/Ecocare, vindt projectleider Hans Koopman. “In dit project versterkten we elkaars vakmanschap.”

BeveiligingstechniekVerlichting

Neem contact op