Ben je benieuwd wat wij op het gebied van  Domotica & Audiovisueel kunnen betekenen? Lees het antwoord in onderstaande vragen.

1. Wat kunnen wij bieden op het gebied van KNX Domotica systemen?

Het KNX Domotica systeem zorgt voor comfort, veiligheid en luxe. Kortom wij zorgen ervoor dat alle afzonderlijke systemen in uw woning of bedrijfspand met elkaar gaan samenwerken hierdoor ontstaat er een optimaal gebruiksgemak. Hierdoor ontstaat er één systeem waarmee je alles kunt bedienen en bewaken

2. Wat zijn volgens jou de belangrijkste voordelen?

Een KNX Domotica systeem van Gira automatiseert en vereenvoudigt het dagelijkse leven, het is betrouwbaarheid én duurzaam.

3. Wat moet men echt weten over MD Service als solution partner?

Als solution partner op het gebied van IT & Telecom, Elektrotechniek en Beveiligingstechniek en Domotica & Audiovisueel kunnen wij een totale integratie verzorgen en daardoor de opdrachtgever geheel ontzorgen.

We adviseren onze klanten graag over alle recente ontwikkelingen in de markt en hoe dit kan aansluiten op hun wensen. In de praktijk is maar weinig te gek voor onze experts. We nemen graag je wensen door en maken een passend voorstel.

4. Waarom is Domotica een slimme investering?
Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie kan de aanleg van een domotica systeem een goede investering zijn. Conventionele installaties lijken aanvankelijk goedkoper, maar bieden weinig flexibiliteit. Je kunt bijvoorbeeld besparen op het energieverbruik, door in te stellen dat de verwarming en de airconditioning nooit gelijktijdig ingeschakeld zijn. Het bedrijfspand afsluiten? Met één druk op de knop zet je de verlichting uit, de verwarming op de nachtstand en schakel je het alarm in en de buitenverlichting aan.

Meer weten?
Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Wat er past binnen je budget? Dit alles kunnen wij demonstreren in onze Gira studio. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0182-550799 of info@mdservice.nl.

‘Met één druk op de knop sluit je je bedrijfspand geheel af’

Dat is de plus in Domotica

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder