Geluid zoals geluid bedoeld is, verlichting die meer biedt dan alleen Aan en Uit en het schakelen en beheren van het klimaat en de beveiliging precies zoals je dat zelf wilt. Eenvoudig via schakelaar, app of spraakcommando’s. Alles is aanwezig in de vernieuwde studio om een woning of bedrijfspand te laten voldoen aan al de exclusieve verwachtingen van deze tijd.

Grote diversiteit aan audio-, video- en domotica-oplossingen
“MD Service heeft altijd al een hoogwaardige showroom gehad op het gebied van KNX Domotica systemen. Nu we Gira Studio Partner zijn kunnen we onze klanten een nog grotere diversiteit aan integraties op het gebied van audio- en video-oplossingen laten ervaren en helpen bij het maken van de juiste keuze. Hierbij speelt design op dit moment een grote rol.
Zo zijn er twee mooie schuiflades beschikbaar met schakelmateriaal van allerlei type afdekramen in diverse kleurstijlen, formaten en kleuren. Zo krijgt men meteen een goed overzicht van het beschikbare assortiment”, aldus aldus onze specialist op het gebied van Domotica & Audiovisueel.

Gira Studio Partner
MD Service werkt graag samen met Gira. Zij zijn een innovatief bedrijf op het gebied van KNX Domotica dat de dagelijkse behoeften van de mensen centraal stelt.

” Wij hebben altijd nauw contact met al onze leveranciers. Zo zijn wij als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en stand van zaken. MD Service heeft alle specialistische kennis in huis en we kunnen onze klanten voorzien van een betrouwbaar advies.”

Zien, horen en voelen
Naast dat we het ruime assortiment aan producten presenteren op de speciale Gira bedieningspanelen biedt de studio ook de mogelijkheid bepaalde situaties na te bootsen. Hoe vaak hoor je de bel niet, omdat de muziek te hard staat? En is het een prettig idee dat je altijd weet wie er voor de deur staat? In de studio laten we bepaalde simulaties zien en horen.

“Bijvoorbeeld hoe de muziek automatisch wordt gedempt, wanneer er iemand aanbelt. Maar ook op het gebied van camera- en beveiligingstechniek kunnen we een inbraakalarm simuleren, waarbij de gehele ruimte direct 100% wordt verlicht wanneer er een alarm inschakelt.”
Diverse visualisatiepakketten demonstreren we onder andere op de aanwezige touchscreens, waaronder de populaire Gira G1, met ingebouwde deurintercom en camerabeveiliging,

Steeds een andere sfeer door één druk op de knop
Gira biedt de mogelijkheid tot het vastleggen van scenes. Zo kunnen voor elke sfeer en situatie afzonderlijke schakelingen worden gecombineerd en met één druk op de knop worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Scene Goedemorgen:
  Word wakker met de ideale temperatuur, zachte verlichting, gordijnen die automatisch opengaan en het ochtend nieuws op de achtergrond vanuit de keuken.
 • Scene Centraal uit:
  Bij het verlaten van het huis worden alle onnodige gebruikers uitgeschakeld. Zo weet je zeker dat de strijkijzer daadwerkelijk uit is en hoef je ook niet naar de kinderkamer te lopen om het licht uit te doen.
 • Scene Koken:
  Met één knop gaat het licht boven het werkblad en fornuis branden, gaat gelijktijdig de afzuiging aan en start je favoriete muziek op een audiosysteem als Sonos volledig bedient via het KNX Domotica systeem.
 • Scene Goedenacht:
  Zet aan het einde van de dag alles in huis automatisch uit. Bekijk de beveiligingscamera beelden op de touch panels en smart devices.

Architect frame, Trimless spots en meer
Naast comfort is de moderne mens ook steeds meer geïnteresseerd in kwaliteit en design. Voor wie verlangt naar een fraaie, gepersonaliseerde en hoogwaardige Audio en Video-oplossing in hun woningomgeving hebben we een echte eyecatcher staan in de studio. Het Architect frame van Bowers & Wilkins:

 • Een fraai design met een ruimtebesparende diepte van 17 cm waar alle luidsprekers en bekabeling geïntegreerd zijn.
 • De meest gebruikte entertainmentfuncties zoals tv of films kijken, muziek luisteren, online gamen en domotica worden in één ultieme gebruikerservaring samengebracht.
 • Is zeer flexibel qua inbouwmogelijkheden.
 • Hoogwaardige geluidskwaliteit.

Onzichtbaar en mooi weggewerkt
Tegenwoordig willen mensen het liefst alles weggewerkt hebben. Het Architect frame sluit hier goed bij aan. Ook is er veel vraag naar onzichtbare stucspeakers en Trimless spots die zonder zichtbare randen volledig wegvallen in het plafond.

Doordat we als MD Service ook een partnership hebben met Necto Systems | Comfort & Design bieden we ook:

 • URC Total Control: een Hi-end Audiovisueel en Domotica bedienings-en integratiesysteem;
 • Tense: luxe Domotica tasters in diverse soorten materiaal van metaal tot hout en zelfs marmer;
 • Stuc speakers van PurSonic: volledig onzichtbaar waardoor de gekozen interieur sfeer intact blijft en waarvan het geluid van een ongekend hoog niveau is.

Maak een afspraak en ervaar het zelf

Als solution partner op het gebied van Domotica & Audiovisueel, Elektrotechniek, Beveiligingstechniek, en IT & Telecom kunnen wij een totale integratie verzorgen en daardoor de opdrachtgever geheel ontzorgen.

We demonstreren dit graag in ons Gira studio, nemen je wensen door en maken een passend voorstel. In de praktijk is maar weinig te gek voor onze experts.

Voor meer informatie over producten van Gira, URC, B&W, Tense of PurSonic en vragen op het gebied van Domotica neem vrijblijvend contact met ons op. Vraag naar onze specialist in het implementeren en integreren van KNX Domotica systemen.

Te bereiken via 0182-550799 of info@mdservice.nl