Dit jaar is de tiende editie van het Zomerspektakel aan het Meer, en daarom wordt er extra groot uitgepakt. Het is drie dagen feest, met fantastische artiesten, zoals Afrojack, Flemming, Helemaal Top en Xander en Friends. Daarnaast is er een speciaal programma voor kinderen, er wordt een obstakel run met verschillende afstanden georganiseerd en er is een inspirerende kerkdienst op zondagochtend.

Ook dit jaar is MD Service trotse sponsor, waarbij dochteronderneming Aveha namens MD Service het internet over het hele terrein verzorgt. Dit realiseren we door de bestaande internetverbinding van een naastgelegen pand door te koppelen naar een centraal punt van het Zomerspektakel. Hierbij maken we gebruik van een straalverbinding. Dit is een internetverbinding door de lucht in plaats van via een kabel. Hierdoor kan het Zomerspektakel het internet van het naastgelegen pand gebruiken.

Middels nog drie straalverbindingen verspreiden we het internet naar diverse locaties op het terrein om onder andere kassa’s te voorzien van internet, wifi te realiseren en laptops en andere apparaten te verbinden met het internet.

Naast de bestaande verbinding van het naastgelegen pand zorgen we ook altijd voor een back-up lijn, voor het geval de primaire lijn wegvalt. Aangezien het kassasysteem één van de belangrijkste onderdelen van het festival is, is dit een zeer kritische installatie.

Het Zomerspektakel vindt plaats op vrijdagavond 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni. Heb je nog geen kaartje voor het Zomerspektakel? Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder