Met trots delen het nieuws dat het wagenpark van MD Service is uitgebreid met twee nieuwe elektrische bussen! Deze nieuwe bussen zijn niet alleen een stap voorwaarts in ons streven naar duurzaamheid, maar ook een verrijking van de rijervaring voor onze medewerkers. Afgelopen week zijn twee medewerkers van MD Service blij gemaakt met deze nieuwe bussen.

In samenwerking met Maas, Euro-line en Sortimo zijn deze prachtige bussen ontworpen. Maas heeft de elektrische bussen geleverd, Euro-line de prachtige bedrukking en Sortimo was verantwoordelijk voor het optimaliseren van de binnenruimte. Een bedrijfswageninrichting van Sortimo biedt oplossingen voor meer productiviteit en efficiëntie, met enthousiaste gebruikers tot gevolg.

Bij MD Service hadden twee monteurs de mogelijkheid om hun wensen voor de indeling door te geven, waarna Sortimo deze heeft vertaald naar mooie en praktische indelingen. Het resultaat zijn twee perfect ingerichte bussen, die niet alleen efficiënt maar ook duurzaam zijn.

 

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder