Driehoorne biedt in totaal 364 appartementen voor huurders vanaf 55 jaar. De appartementen zijn verspreid over twee locaties: Serviceflat Driehoorne en Panorama Driehoorne, beiden in Alphen aan den Rijn.

Wekelijks een monteur aanwezig

De monteurs van MD Service zijn elke week één hele dag aanwezig bij de serviceflats Driehoorne. Vanuit hun eigen werkplek op locatie voeren zij onderhoud uit en verhelpen zij storingen. Dit doen de monteurs in de algemene ruimtes en kantoren in de flats, maar ook in de appartementen bij de bewoners thuis. Op deze manier wordt elke klus snel opgepakt.

Direct een monteur bij spoedklussen

Bij een spoedklus komen de monteurs gelijk ter plaatse. MD Service vindt deze flexibiliteit erg belangrijk en probeert dit in alle projecten mee te nemen. Stichting Driehoorne is hier erg tevreden over.

Eerdere werkzaamheden MD Service

De originele elektrische installaties in de serviceflats Driehoorne komen uit de jaren ’70. Na een aantal aanpassingen wordt daar nu nog steeds mee gewerkt. MD Service verving eerder wel al de hoofdmeterkast, de airconditioning en de noodverlichting. Daarnaast heeft MD Service drie jaar geleden een compleet nieuw oproepsysteem geïnstalleerd, waarmee in het geval van calamiteiten, medewerkers van de stichting direct opgeroepen kunnen worden door de bewoners.

Momenteel houdt MD Service zich vooral met kleine projecten in de serviceflats bezig.

Project in beeld

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder