Ooit stonden er op de Kastanjelaan 14-16 in Ridderkerk twee oude kantoorpanden. In opdracht van aannemer De Vries en Verburg hebben MD’s specialisten de panden helemaal leeg gestript en vervolgens volledig nieuwe elektra aangelegd. Bij de installatie werd gedacht aan alles wat er in woningen aanwezig hoort te zijn: van verlichting met armaturen tot stopcontacten en rookmelders. Maar ook de liften voorzag MD van nieuwe voeding.

Er werd de afgelopen tijd keihard aan dit project gewerkt, om alle elektra in de 24 3- en 4-kamer appartementen binnen vier maanden te installeren. Dat is gelukt! Bekijk de omgebouwde koopwoningen in Ridderkerk op de website en op de foto’s hieronder.

Huurwoningen in Noordwijk

Ook in Noordwijk heeft MD Service een kantoorpand aan het Bonnikeplein tot 24 appartementen omgebouwd. Deze zijn iets kleinschaliger qua woonoppervlakte, maar leken qua werkzaamheden erg op de woningen in Ridderkerk. MD’s specialisten zijn ook hier drie à vier maanden bezig geweest om de verschillende woonoppervlaktes van 27m2, 34m2, 44m2 en 56m2 helemaal opnieuw van elektra te voorzien. In september startte de verhuur van de appartementen. Bekijk de omgebouwde huurwoningen in Noordwijk op de website en op de foto’s hieronder.

Project in beeld

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder