Een van de eisen is dat die installaties eenvoudig aanpasbaar moeten zijn aan de wensen van toekomstige huurders. Daarom maakten MD Service en het bestuur van Crabethbeheer een plan voor een flexibele elektra-, data- en videofooninstallatie. De verbouwing is momenteel in volle gang.

Verbouwing in fases

Om de huurders in het pand zo min mogelijk te storen tijdens hun werk heeft MD Service gekozen voor een verbouwing in verschillende fases. In de eerste fase legden monteurs van MD Service een kabelgootinstallatie aan in de binnentuin. Deze kokers vormen de basis bij het aanleggen van alle nieuwe bekabeling naar de verschillende kantoren. Ook plaatste MD Service een nieuwe zekeringkast. Deze voorkomt oververhitting bij een te hoge stroomsterkte.

In de tweede fase werd de oude installatie verwijderd en een luxe wandgoot voor alle nieuwe elektra- en databekabeling geïnstalleerd.

Fase 3 start binnenkort. In deze fase richt MD Service een videofooninstallatie met een bellentableau in. Op deze manier heeft elk kantoor straks een eigen videofoon. Bezoekers kunnen dan eenvoudig in één keer aanbellen bij het juiste kantoor in het pand.

Flexibele installatie

Een voorwaarde van opdrachtgever Crabethbeheer is dat de elektrische installaties gemakkelijk aanpasbaar moeten zijn aan de wensen van toekomstige huurders. Daarom laat MD Service alle bekabeling centraal via de binnenplaats lopen. Zo kunnen er later eenvoudig aanpassingen doorgevoerd worden voor één van de kantoren.

De Crabethstraat

De straat waar het kantorencomplex aan ligt is in 1873 vernoemd naar de gebroeders Crabeth. Zij zijn wereldwijd bekend om hun Goudse Glazen; 20 grote glas-in-loodramen die zij speciaal gemaakt hebben voor de St. Janskerk in Gouda. Het kantorencomplex biedt ondernemers een unieke werkplek.

Project in beeld

Interesse?

Nog niet alle kantoorpanden zijn verhuurd. Heb jij interesse? Neem dan contact op met meneer De Haas van Maatschap De Langen CS via 06-21558126.

Architect Naam architect
Fotograaf Naam fotograaf

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder