“MD Service heeft als elektrotechnisch bureau in het bouwteam deelgenomen en zorggedragen voor de gehele elektrische installatie, zoals het netwerk, de verlichting en noodverlichting”, vertelt Bart Ravelli van Jungheinrich.

Huisleverancier

Wij zijn de huisleverancier van Jungheinrich. “Het is erg belangrijk dat een huisleverancier schaalvoordeel kan creëren. Naast de verbouwing waren er namelijk nog andere onderhoudswerkzaamheden gepland”, vertelt Bart. Ook benutten we de kans nog beter inzicht te krijgen in de gehele elektrische installatie van het pand. “Dit geeft voordeel voor toekomstige projecten en het reguliere onderhoud aan onze elektrische installatie.”

Toptechnici

Jungheinrich is erg blij met onze medewerkers. “Het zijn echt toptechnici. Meewerkend chef monteur Damir denkt verder dan zijn neus lang is. Tijdens het werk kwam hij ook met voorstellen om tot een nog betere oplossing te komen.” Naast de technici had Jungheinrich ook goed en direct contact met onze bedrijfsleider Hans Anbergen. “Dit werkt makkelijk en goed.”

Project in beeld

‘Zeer blij met het eindresultaat’

Volgens Bart Ravelli is het eindresultaat de combinatie van alle betrokken partijen. “MD Service heeft hierin een positieve bijdrage geleverd. En wij zijn zeer blij met het eindresultaat!”

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder