De royale woning in Boskoop bestaat uit meerdere ruimtes die allemaal met elkaar in verbinding staan door domotica. MD Service verzorgt de audio-installatie, beveiligingsinstallatie, tuinverlichting inclusief buitenjacuzzi, sauna, stoomdouche en aansluiting van 22 zonnepanelen.

Als de bewoners straks bijvoorbeeld de jacuzzi aanzetten, dimt de tuinverlichting automatisch. Zo kun je met één druk op de knop een sfeervolle setting creëren.

Ontwikkelingen in domotica

In de bedrijfssector is domotica al tientallen jaren een begrip. Particulier maakt domotica nu ook zijn opkomst. MD Service merkt dat de toekomstige bewoner steeds vaker kiest voor automatisering van systemen in zijn huis. Voorheen werkte domotica vaak via schakelaars of via een touchscreen op een centrale plaats in het huis. Tegenwoordig kun je alle systemen al via je mobiele telefoon bedienen.

Project in beeld

Domotica in onze showroom

Er is ontzettend veel mogelijk met domotica. Van tevoren laat MD Service deze mogelijkheden graag zien. Dit gebeurt in een speciale showroom. Zo heeft elke klant een goed beeld van domotica, voordat zij een keuze maken voor de aanschaf van verschillende installaties.

Wil je ook een kijkje nemen in onze showroom? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Architect Naam architect
Fotograaf Naam fotograaf

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder