Via Den Hertog Workspace Development realiseerde wij de aanleg van elektra op deze nieuwe locatie.

Installatie elektra

Al vele jaren werken wij samen met Den Hertog Workspace Development aan diverse projecten. “Het realiseren van een goede werkomgeving is complex,” vertelt Edwin den Hertog, het gezicht achter Den Hertog Workspace Development. “Je moet daarom eerst de organisatie met haar ambities doorgronden om van daaruit een concept te ontwikkelen. Een inspirerende werkomgeving dringt zich niet op, maar ondersteunt de mensen die er werken. Zo moet het zijn: passend, smaakvol en veelzijdig.” Edwin bracht Grant Thorthon en MD Service voor het eerst met elkaar in gesprek. Wij hebben de elektra op de nieuwe locatie op zo’n manier geïnstalleerd dat die bijdraagt aan een goede werkomgeving.

Goedlopende samenwerking

Naast MD Service zijn meerdere bedrijven betrokken geweest bij de realisatie van de airco- en koelingsinstallatie, de vloeren, de wanden en het plafond van het nieuwe kantoor van Grant Thornton. Gedurende het project kwamen alle betrokken partijen wekelijks bijeen om de voortgang te bespreken. Dit resulteerde in een goedlopende samenwerking.

Nieuwe samenwerking met Grant Thornton

Na afronding van het project is Grant Thornton zeer tevreden. Er wordt zelfs al gesproken over een nieuwe samenwerking tussen MD Service en Grant Thornton voor een opdracht in Alphen aan den Rijn.

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder