1. Voor de mensen die je (nog) niet kennen. Wie ben je, waar kom je vandaan?

Ik ben Pim Vrieswijk, 34 jaar, en ik woon samen met mijn vriendin en hondje in Alphen aan den Rijn.

2. Wat is jouw functie binnen MD en hoe lang werk je er al?

Afgelopen maart was ik alweer drie jaar in dienst. Eerst ben ik begonnen bij Aveha (dochteronderneming van MD Service), maar omdat mijn passie meer ligt bij de beveiligingstak/werkzaamheden ben ik na een jaar ook in dienst gekomen bij MD Service Beveiliging & IT. We hebben destijds besloten om daar een dubbelrol te creëren, zodat we meer samenwerkingsvoordeel kunnen halen uit deze twee bedrijfsonderdelen. Bijvoorbeeld door klanten van Aveha ook kennis te laten maken met MD Service en andersom. Beveiliging heeft namelijk steeds meer raakvlakken met IT.

Uiteindelijk ben ik verantwoordelijk voor de afdeling IT & Telecom (Aveha) en de Beveiligingsafdeling binnen MD Service. Omdat het wat kleinere afdelingen zijn ben ik voornamelijk werkzaam als projectleider, waarbij ik ervoor zorg dat alles vlekkeloos verloopt. Daarnaast begeleid ik projecten en zorg ik ervoor dat nieuwe projecten worden binnengehaald

3. Wat maakt deze functie uitdagend?

Mijn functie is uitdagend omdat ik werk met voortdurend veranderende technieken. In de IT-sector komen er steeds nieuwe functionaliteiten bij, zoals ontwikkelingen op het gebied van AI, waar wij als bedrijf op moeten inspelen. De uitdaging ligt in het bijblijven van de laatste marktontwikkelingen bij beide afdelingen en deze effectief toepassen binnen het bedrijf.

4. Waarom werken bij MD Service?

Het leuke van het werken bij MD Service is dat wij ook echt service bieden door een klant van A tot Z te ontzorgen. We hoeven de klant niet door te verwijzen naar een andere partij, omdat we zelf alles bieden. We zorgen ervoor dat de klant één aanspraakpunt heeft en dat wij alle oplossingen kunnen bieden. Persoonlijk vind ik dit een aantrekkelijke eigenschap van een bedrijf.

Het leuke is dat we vaak vanaf het begin bij een project betrokken zijn, daardoor alles meekrijgen en uiteindelijk zelf de laatste installaties mogen uitvoeren. Onze monteurs komen later ook terug bij de projecten voor bijvoorbeeld onderhoud

5. Wat moeten men echt weten over MD Service?

Wat men moet weten is dat MD Service echt een totaaloplosser is. We bieden veel verschillende diensten aan en ik denk dat daar onze kracht ligt. Daarnaast weet niet iedereen dat Aveha (IT & Telecom) ook onderdeel is van MD Service. Voor een klant kan het voordeling zijn om bijvoorbeeld ook hun telefonie bij ons onder te brengen, zodat een klant echt maar één aanspreekpunt heeft. Dan kan ik gebeld worden en de lijntjes uitzetten binnen het bedrijf, wat een hoop rust voor de klant creëert.

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder