1. Voor de mensen die je (nog) niet kennen. Wie ben je, waar kom je vandaan?

Ik ben Marian en kom uit Gouda. Met een Spaanse moeder en een Nederlandse vader bezit ik enigszins over Spaans temperament, maar ook de ‘gewoon doorgaan’ mentaliteit.
En mijn naam is Sandra, ik ben altijd in voor een lolletje, geboren in Bodegraven en woon nu in Gouda.

2. Wat is jouw functie binnen MD en hoe lang werk je er al?

Marian: Mijn allereerste echte baan was bij MD Service. Ik ben gestart als stagiaire en inmiddels wat functies en 11 jaar verder, werk ik nu als Coördinator Bedrijfsbureau. Zo ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant als het gaat om Elektra, ik ben verantwoordelijk voor de planning en ondersteun de afdeling Projecten waar nodig. Op onze afdeling Service & Onderhoud houd ik mij vooral bezig met de kleine werken en storingen. En heb je een vraag over je factuur dan ben ik er om die te beantwoorden.

Sandra: Ik werk iets minder lang bij MD Service dan Marian. We zijn nu 2 jaar collega’s. Ik vervul de functie van Medewerker Service, Onderhoud en Contractbeheer. Mijn doel is om onze klanten blij te maken door het leveren van een goede en snelle service en het geven van eerlijke en duidelijk antwoorden. Geen enkele vraag ga ik uit de weg.

3. Wat maakt deze functie uitdagend?

Marian: De afwisseling. Ik vind het uitdagend dat ik werkzaamheden doe voor bijna elke afdeling binnen MD Service.
Sandra: Dat geen dag hetzelfde is zorgt ervoor dat ik met veel plezier de afdeling Service, Onderhoud en Contractbeheer help met groeien.

4. Waarom werken bij MD Service?

Marian: MD Service voelt voor mij als een familiebedrijf. We werken hard met elkaar, maar er gaat geen dag voorbij zonder dat iemand de slappe lach heeft. Het is een groeiend en veelzijdig bedrijf dat steeds meer specialistisch werk doet. Van een kleine verbouwing tot een luxe villa of snelladers voor elektrische auto’s. Het is heel leuk om mee te groeien en daaraan bij te mogen dragen.

Sandra: Er is een grote diversiteit in projecten en dat brengt de meest uiteenlopende werkzaamheden met zich mee. Het zorgt ervoor dat je zelfstandig moet kunnen werken, maar ook veel in samenspraak met klanten en collega’s. Door de gezellige sfeer voelen deze laatste aan als familie: een zeer prettige combinatie.

5. Wat moeten men echt weten over MD Service?

Beiden: MD Service is in de afgelopen twee jaar verdubbeld en geprofessionaliseerd. Inmiddels hebben we alle disciplines in eigen huis: Elektrotechniek, Beveiligingstechniek, IT & Telecom en Domotica & Audiovisueel. Wij vinden het belangrijk dat de klant krijgt wat hij vraagt.
Omdat we totaaloplossingen aanbieden als allround installateur kunnen we onze klant nog beter helpen en ontzorgen. Bij de start van werkzaamheden, maar ook in het vervolgtraject, bijvoorbeeld door het aanbieden van een onderhoudscontract voor de geïnstalleerde installaties.

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder