1. Voor de mensen die je (nog) niet kennen. Wie ben je, waar kom je vandaan?

Mijn naam is Jeffrey en ik kom uit Gouda. Daarnaast ben ik getrouwd en trotse papa van 2 kids.

2. Wat is jouw functie binnen MD en hoe lang werk je er al?

Bij MD Service ben ik monteur bij service & onderhoud en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor diverse camera beveiligingsprojecten. Mijn 12,5 jaar jubileum heb ik al mogen vieren en inmiddels werk ik 15 jaar bij MD Service.

3. Wat maakt deze functie uitdagend?

Als monteur bij service & onderhoud is iedere dag anders, omdat een storing nooit hetzelfde is. Daarnaast heb ik veel klant contact. Het mooie aan mijn werk vind ik dat ik iedere dag particulieren en bedrijven blij maak. Bij MD Service hebben we veel klanten waar we al jaren komen en een sterke vertrouwensband mee hebben opgebouwd.

4. Waarom werken bij MD Service?

Bij MD Service wordt er echt gekeken naar wat er bij jou past, waardoor je met plezier je werk kunt doen. De collega’s zijn stuk voor stuk goud waard en we kunnen echt op elkaar rekenen. Daarnaast wordt alles geregeld, zoals een auto, gereedschap, kleding en cursussen. En op de vrij-mi-bo is het altijd gezellig.

5. Wat moeten men echt weten over MD Service?

MD Service is een bedrijf dat nooit stilstaat. Vanaf dag 1 dat ik hier werkzaam ben blijven we ontwikkelen en groeien. Alle expertises zijn aanwezig en onze directeur zorgt voor een vooruitziende blik waardoor klanten op ons kunnen blijven rekenen.

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder