MD Service is een technisch dienstverlener in elektrotechniek, klimaat, beveiligingstechniek en ICT. Het bedrijf zet zich in voor installaties die het comfort van de klant verhogen. MD Service ontwerpt en ondersteunt intelligente gebouwregelingen voor residentiële en commerciële projecten en verzorgt de inbedrijfstelling. We integreren alle elektrische en elektronische systemen in woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen of openbare gebouwen. Te denken valt aan integratie van verlichting, verwarming, jaloezieën, gordijnen, airco, passieve ventilatie, controlekamer, beveiliging, entertainment en gegevensnetwerken. MD Service kiest voor een eenvoudige benadering van technologie. Het gaat om het realiseren van uw wens en het verhogen van uw comfort. Daar zoeken we de juiste techniek bij.

Residentieel
Stelt u zich een intelligente woning voor die de verlichting aan uw gemoedstoestand of aan uw activiteiten aanpast, de temperatuur in elke ruimte regelt afhankelijk van het gebruik, in elke ruimte muziek afspeelt, de gordijnen automatisch dichtdoet als het begint te schemeren en ervoor zorgt dat er altijd heet water is op het moment dat u het nodig heeft. Nog beter, stelt u zich voor dat dit systeem eenvoudig te regelen is, zich automatisch aan uw levensstijl aanpast, uw ecologische voetafdruk bewaakt en uw energieverbruik reduceert. Dit is allemaal mogelijk. Met een systeem dat zichzelf automatisch beveiligt als u weggaat, via uw smartphone kan worden bewaakt terwijl u weg bent, en zich ook nog eens ongemerkt voorbereidt op uw terugkomst. Stelt u zich een slim huis met intelligente gebouwtechnologie voor wat mooi in uw woning geïntegreerd is via intuïtieve touchscreens, schakelaars en afstandsbedieningen. Dit verbetert trouwens ook nog eens de esthetiek van uw huis.

Commercieel
Kantoren, scholen, ziekenhuizen, fabrieken en andere commerciële gebouwen kunnen allemaal voordeel halen uit intelligente gebouwregelingen. U wilt het gebouw overdag comfortabel en goed verlicht houden. U wilt ervoor zorgen dat de verlichting en verwarming is uitgeschakeld als er niemand in het gebouw is. U wilt de luchtkwaliteit in een klaslokaal regelen via passieve ventilatie. Welk doel u ook heeft: een intelligent gebouw reduceert energieverbruik, terwijl een prettige werkomgeving wordt geschapen die creativiteit en productiviteit bevordert. Bovendien biedt een KNX-systeem, ontworpen door MD Service en met technologie van Gira, flexibiliteit voor de toekomst.

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder