Theo Daanen (vader van Martijn):
‘‘Toen Martijn nog studeerde, werkte hij bij een witgoed-, computer-, radio- en tv-speciaalzaak. Ze verkochten daar behoorlijk wat professionele apparatuur. Het aanleggen van netwerken en systemen deed de zaak echter niet. Daar zag Martijn een kans. Hij is als zzp’er die specifieke behoefte in de markt gaan invullen. Zo is MD Service ontstaan. De eerste jaren werkte hij vanuit het ouderlijk huis. De zolderverdieping richtten we in als kantoor en de garage bouwden we om tot magazijn. Al snel nam Martijn de eerste medewerkers aan. Het bedrijf groeide via enkele tussenstappen door naar de huidige omvang en de huidige locatie in Gouwe Park.’’

Stanley de Looze (eigenaar van Van der Werff Groep):
‘‘Ik leerde Martijn tien jaar geleden kennen via een project waar we samen aan meewerkten. Ik durf niet zeggen welk project dit precies was, het is al een tijd geleden. Daarna heb ik nog aan veel andere projecten samengewerkt met MD Service. Martijn en ik klikten eigenlijk meteen. We denken hetzelfde over het begeleiden van projecten, het aansturen van mensen en we hebben genoeg gemeenschappelijke interesses! We zijn bijvoorbeeld samen naar Guus Meeuwis, de Toppers en Back at SEA geweest. Maar gaan ook graag naar het theater, uiteten of op vakantie. Wat ik Martijn graag wil laten weten is dat ik respect voor hem heb. Hij is als jonge gast van begin twintig begonnen met niets. Ik vind het echt knap om te zien hoe hij dat niets heeft uitgebouwd tot het MD Service van vandaag.’’

Bart Ravelli (Director Marketing & Office Support bij Jungheinrich):
‘‘In 2008 ontmoette ik Martijn voor het eerst. Toen al vond ik het een erg nuchtere man. Alles wat hij doet, heeft hij van tevoren weloverwogen. Met zo iemand kan ik goed opschieten. Buiten werk om kom ik Martijn ook wel tegen op netwerkbijeenkomsten. Hij heeft altijd oprecht interesse in anderen. Verder ben ik op zakelijk gebied erg te spreken over MD Service. MD denkt proactief met je mee. Er hangt gelukkig geen ‘u vraagt, wij regelen het’-mentaliteit. Ik wens Martijn en de rest van MD dan ook veel succes. Op naar het volgende jubileum!’’

Het jubileum heeft MD gevierd met taart en bloemen. Martijn was erg verrast:
‘‘Superleuk! Wat bizar dat ik helemaal niet door heb gehad dat mijn team zo druk bezig was met de voorbereiding van het jubileum. Vandaag was een bijzondere dag voor mij. Het hele team van MD heeft bijgedragen aan het behalen van deze mijlpaal. Bedankt!’’

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder