Bij projecten van opdrachtgevers maken we onder andere gebruik van LED-verlichting, installeren we zonnepanelen en plaatsen we laadpalen. Daarnaast verwachten we ook van onze leveranciers dat zij duurzame producten leveren.

Verder rijden veel van onze medewerkers in een elektrische bedrijfsauto. Op ons eigen parkeerterrein hebben we meerdere laadpalen staan, zodat de elektrische auto’s moeiteloos kunnen worden opgeladen. Daarnaast wordt vrijgekomen afval gescheiden verzameld en aangeboden bij erkende afvalleveranciers.

Ons kantoorpand in Moordrecht is inmiddels voorzien van maar liefst 125 zonnepanelen. Daarnaast hebben we het pand gasloos gemaakt door middel van een geavanceerde waterpomp. Door te kiezen voor duurzamere energiebronnen draagt MD Service actief bij aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Met deze doelgerichte acties laten we zien dat duurzaamheid niet slechts een streven is, maar een integraal onderdeel van ons bedrijf. Daarbij blijven we streven naar meer duurzame initiatieven in de toekomst.

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder