De Bose VB1 alles-in-één usb videobar is een geluid- en vergadersysteem dat eersteklas audio en video naar vergaderruimtes brengt. Geschikt voor kleine ruimtes tot middelgrote ruimtes. Of het nu gaat om een ​​snelle check-in in de ochtend of een workshop van een hele middag, met de Bose Videobar ™ VB1 wordt u duidelijk gezien, volledig gehoord en begrepen!

Geen ruis, kraakhelder en natuurlijk beeld en gebruiksvriendelijk
Tijdens uw vergadering via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of een ander videoconferentieplatform heeft u via een USB-C aansluiting of Bluetooth® geweldig beeld en geluid. Eén enkele USB-kabel zorgt voor de verbinding, waardoor er geen aparte audio- en videokabels nodig zijn. Het resultaat is een opgeruimde tafel.
De videobar beschikt over 6 microfoons met een bereik van 6 meter én een 4K-ultra HD camera. Dit zorgt voor een ruimtevullend geluid, zonder ruis en een scherp en natuurlijk beeld. Daarnaast zijn diverse instellingen gemakkelijk en snel te beheren. Wilt u bijvoorbeeld het volume en de camerabesturing aanpassen? Dit is allemaal te bedienen via een mobiel apparaat als uw telefoon.

De eindeloze mogelijkheden onder elkaar:

Maak het gesprek natuurlijker
De zes beam-steering microfoons richten zich actief op stemmen en onderdrukken ruis. Daarbij levert auto EQ geoptimaliseerde audio aan alle deelnemers.

Kraakhelder beeld een geluid
De 4K ultra-HD-camera met autoframing levert kristalheldere video en stelt iedereen in staat om de presentator, whiteboard, flip-over of andere objecten in de kamer te zien en te begrijpen. Hierdoor voelt het alsof je samen in dezelfde ruimte bent.

Breng verbeterde video- en audioprestaties naar Unified Communications-platforms
Denk daarbij aan Microsoft Teams, Google Meet en Zoom.

Ondersteunt multimediapresentaties met premium audio
Het eigen Bose-geluid ondersteunt multimediapresentaties, levert ruimtevullend geluid en speelt Bluetooth®-audio af vanaf een USB-verbonden laptop of draadloos Bluetooth®-apparaat.

Zorgt voor een opgeruimde vergaderervaring
Het elegante low-profile ontwerp vult de kamer aan, verbetert de esthetiek en maakt verbinding via een enkele USB-kabel, waardoor rommel wordt geëlimineerd.

Eenvoudige montage
Dit kan op meerdere manieren met de meegeleverde tafelstandaard en wandmontagekit of met VESA-montageaccessoire (apart verkrijgbaar).

Snelle installatie en probleemoplossing
Door verbinding te maken met het bestaande netwerkinfrastructuur zijn updates, beheer en bewaking op afstand mogelijk.

Configureer eenvoudig met Bose Work Configuration software
Deze software is beschikbaar als app of via webbrowser. Beheer op afstand is mogelijk met Bose Work Management-software voor wijzigingen met één apparaat of zelfs voor bedrijven met meerdere apparaten. Zo wordt de realtime status van het apparaat in één keer zichtbaar.

Verbind en beheer diverse instellingen direct vanaf een smartphone
Met de mobiele Bose Work-app kunt u eenvoudig het volume aanpassen, dempen, het beeld kantelen of in- en uitzoomen en de Bluetooth® koppelen.

Sluit eenvoudig een smartphone aan
Gebruik een Bluetooth-verbinding als losse speaker of voor het streamen van muziek.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op en vraag naar Marco. Als reseller van Bose informeert MD Service je graag over de mogelijkheden.

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder