Zaterdag 25 november organiseert villabouwbedrijf Mattone een Open Huis bij drie villa’s die zij gebouwd hebben. De drie woningen liggen aan de Reinier Rondhorstdijk in Rotterdam Nesselande (Waterwijk). MD Service zorgde ervoor dat de drie villa’s voorzien zijn van alle gemakken.

Open Huis
Mattone organiseert het Open Huis om geïnteresseerden vrijblijvend kennis te laten maken met hun eindproducten en manier van werken. Wil jij graag je eigen huis bouwen en zit jij in de oriënteerde of ontwerpfase? Onder het genot van een hapje en drankje beantwoordt Mattone al je vragen. Je bent zaterdag 25 november van 10.00 tot 16.00 uur welkom aan de Reinier Rondhorstdijk.

Over Mattone
Mattone is een gepassioneerd bouwer die zich laat inspireren door de Romeinse bouwkunst. De naam ‘Mattone’ betekent dan ook hoeksteen. Het bouwbedrijf pakt projecten aan variërend van particuliere droomhuizen tot ambitieuze bedrijfsruimtes.

Ook een villa op maat?
Wil jij graag je eigen huis bouwen of heb je dit al gedaan? MD Service helpt je graag bij het nog comfortabeler maken van jouw droomhuis. Opstaan in een warm huis, met één druk op de knop de perfecte sfeer creëren of een zonnescherm dat automatisch naar beneden zakt als de zon erop staat… Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak.