Niet alleen bedrijven, ook veel particulieren schakelen de hulp van MD Service in bij het leveren en monteren van elektrische installaties, domotica en meer. Binnenkort gaan de monteurs van MD Service aan de slag in diverse nieuwbouwwoningen in Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk, Driebruggen, Den Haag en Rotterdam.

De eigenaren van de nieuwbouwwoningen in deze dorpen en steden hebben ons gevraagd om alle elektrische installaties, de domotica, de beveiligingsinstallatie, de beeld- en de geluidsinstallatie, het verlichtingsplan en de data & telefonie te leveren en monteren. Een mooie, uitdagende klus voor MD Service!

MD Service biedt totaalpakket
Particulieren schakelen ons steeds vaker in voor een totaalpakket aan producten en diensten. Niet zo gek, want zo hoeven bewoners maar met één bedrijf te communiceren over alle installaties en luxe, technische snufjes in huis. Wil jij dit ook? Neem dan contact op met MD Service!