De laatste jaren heeft MD Service meer mooie prestaties op haar naam gezet. Zo heeft het bedrijf een grote bijdrage geleverd aan de infrastructuur voor elektrisch rijden. Daarnaast is het een belangrijke speler op het gebied van onder meer elektro- en beveiligingstechniek, in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Data en telefonie bood MD Service al aan, maar met de overname van Aveha is er een compleet dienstenpakket ontstaan op die gebieden.

Sterk team
MD Service heeft een mooi team van technisch specialisten in dienst, die proactief nadenken over oplossingen voor klanten. Martijn Daanen: “Zonder hen is er geen MD Service en daarom organiseren we een groot personeelsfeest, om met elkaar dit vijftienjarig bestaan te vieren.” Ook de klanten worden niet vergeten. Zij kunnen vandaag, 11 maart, de dag waarop Martijn vijftien jaar geleden MD Service oprichtte, een attentie verwachten.

Ambities voor de toekomst
Als het aan Martijn ligt, is MD Service nog niet uitgegroeid. “Ik hecht veel waarde aan langetermijnrelaties met mooie klanten en daarvoor zijn specialisaties belangrijk. We hebben al veel stappen gemaakt om onze organisatie verder te professionaliseren, onder meer door afdelingen in te richten. Daardoor kan ieder vraagstuk door de bijbehorende specialist worden beantwoord. De focus ligt op het verder professionaliseren van onze onderhoudsafdeling door werkprocessen te verbeteren.”

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder